• SAP document management
  Met de SAP documentbeheer oplossing maken de documenten een geïntegreerd onderdeel uit van uw werkproces.
  SAP DMS >
 • Maintenance Activity Clustering
  Optimaal clusteren van onderhoudsactiviteiten 
  MAC >
 • SAP Management of Change
  Wilt u uw wijzigingenbeheer gecontroleerd en gestructureerd uitvoeren? Maak kennis met de Management of Change oplossingen van Magnus.
  SAP MoC >
 • SAP Inspectie Management
  De efficiency van uw onderhoud met 45% per medewerker verhogen? Zet “Magnus Mobiele Inspectie” oplossing in voor al uw belangrijke inspectiewerkzaamheden. 
  SAP IM >
eam

Enterprise Asset Management

Magnus Blue adviseert en implementeert al vele jaren dé EAM best practice oplossingen bij zijn klanten en is SAP Recognized Expertise Partner EAM. De eigen project methodiek in combinatie met de jarenlange Asset Management ervaring en best practices uit eerdere projecten zorgen voor een efficient verloop van uw implementatie en/of optimalisatie project.

Zo bieden we met onze Management of Change oplossing de assetmanager de handvatten om gecontroleerd de wijzigingen door te voeren en mede daardoor de procesveiligheid te vergroten.
We zetten Mobiele EAM oplossingen in, waardoor de maintenance engineer maximaal grip krijgt op de onderhoudswerkzaamheden. Onze mobiele inspectiemanagement oplossing zorgt er voor dat alle informatie altijd voorhanden is en alle inspectieresultaten direct beschikbaar zijn voor nadere analyse.
Door de inzet van SAP document management maken alle benodigde documenten een geïntegreerd onderdeel uit van uw werkproces en weten wij met een breed scala aan oplossingen ook de brug te slaan tussen engineering en onderhoud.

 

Neem voor meer informatie over onze EAM practice contact op met Jan de Geus of Johan Amsing via 088 696 60 00.

Denk hierbij aan

Recente blogs
 • Nederlandse verzoeken voor DMS improvements
  In het Customer Connection Program luistert SAP ook goed naar ...
 • Tips & Tricks: SAP Management of Change – Feature Pack 1
  De vervanging van een essentiële pomp of het inregelen van ...
 • Operationeel onderhoud at the next level bij RET
  RET verzorgt het openbaar vervoer (via metro, tram, bus en ...