Magnus benoemd tot SAP Validated Expertise Partner in vier categorieën

SAP Nederland heeft Magnus officieel benoemd tot SAP Validated Expertise Partner (VEP) in de categorieën: Datawarehousing, Finance, Enterprise Asset Management (EAM) en Product Lifecycle Management (PLM). SAP erkent met deze vier kwalificaties de branchespecifieke kennis en ervaring van Magnus in de verschillende expertisegebieden.

Vereisten voor het behalen van de SAP-validated expertise zijn allereerst een bewezen track record van succesvolle recent gerealiseerde projecten bij klanten, gekwalificeerd door verschillende positieve klantreferenties per categorie. Daarnaast voldoende gecertificeerde senior SAP consultants op het gebied van Datawarehousing, Finance, EAM en PLM.  En tenslotte een nauwe samenwerking met SAP voor de marktbenadering in deze gebieden.

“Het behalen van de SAP-validated expertise is een stukje erkenning. Niet alleen van SAP, maar ook van onze gewaardeerde klanten waar we deze projecten met veel plezier hebben mogen uitvoeren.” aldus Peter-Jan Simons, managing director bij Magnus. “Het bewijst wat we bereiken door focus, kennisontwikkeling en het mee blijven denken met onze klanten. Dit geeft onze specialismen een boost naar de toekomst!”

Reindert Verbrugge, Business Alliance Manager bij SAP: “We feliciteren Magnus met deze VEP’s. De diepgaande expertise van Magnus heeft geleid tot het uitreiken van deze VEP’s. SAP zal niet twijfelen om Magnus op deze gebieden aan te bevelen bij haar klanten.”

De SAP-validated expertise past goed in de strategie van Magnus waarbij de focus ligt op drie gebieden: kwalitatief hoogwaardige consultancy, betrouwbare managed services en het bedenken van innovatieve oplossingen.

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 195.000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.com/netherlands.