Referenties (toon alle referenties)

JBC Fashion

In 1975 opende oud-wielrenner Jean Baptiste Claes zijn eerste winkel in Schulen, België. Sinds 1992 werkt JBC samen met Studio 100 (bekend van K3, Bumba en Kabouter Plop). In die tijd groeit JBC uit tot één van de belangrijkste modeketens in België en Luxemburg. Nu meer dan 40 jaar na oprichting is JBC een gevestigde waarde met zo’n 145 winkels en webshops verspreid over België, Luxemburg en Duitsland. Lees verder »

Trespa

Trespa International is een toonaangevende innovator op het gebied van plaatmateriaal voor gevelbekleding, decoratieve gevels en laboratoriummeubilair. Dit in Weert gevestigde bedrijf is een bekende naam voor iedereen die van bouwen of klussen houdt. Lees verder »

CoolCat

Het begon met de passie van één man: Roland Kahn. In ruim 35 jaar tijd groeide CoolCat van één winkel in Amsterdam naar 130 winkels in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Iedere maand heeft CoolCat een nieuwe en betaalbare collectie in de winkel gericht op jongeren van twaalf tot achttien jaar en kids van zes tot twaalf jaar. Lees verder »

Floris van Bommel

De schoenen van Van Bommel zijn een begrip in Europa. Al meer dan 3 eeuwen staat de Nederlandse schoenmaker bekend om zijn vakmanschap. Van Bommel is een echt familiebedrijf, geleid door Reynier, Floris en Pepijn van Bommel. De van vader op zoon overgedragen kennis wordt tot op de dag van vandaag toegepast bij de vervaardiging van de Van Bommel schoen. Sinds 1952 is Van Bommel bij Koninklijke beschikking Hofleverancier. Lees verder »

America Today

America Today vertaalt sinds 1989 de all American campus lifestyle in een breed assortiment van zeer relaxte basics, accessoires en college-klassiekers zoals jeans, T-shirts, sweats, jogging pants en hoodies met karakteristieke logo’s, prints en details. Lees verder »


Wij werkten ook met plezier voor: