Audax

Audax is een veelzijdig concern dat zich bezighoudt met het uitgeven, verspreiden en retailen van mediaproducten. Media Logistics is de logistieke spil van Audax, gespecialiseerd in het totale traject van logistieke dienstverlening. Media Logistics voert deze logistieke activiteiten uit voor Audax-bedrijven en nationale en internationale uitgeverijen, retailers en overige (multi)mediabedrijven. Raymond Cools, directeur Media Logistics, had behoefte aan een manier om zijn chauffeurs onderweg eenvoudig en snel te bereiken en aan te kunnen sturen. Met dit gegeven heeft Magnus de Track & Trace App ontwikkeld.

Proof of delivery met de Track & Trace App

Met de Track & Trace app zijn alle leveringen van deur tot deur te traceren. En dat zonder te hoeven investeren in dure dedicated track & trace terminals. De app werkt namelijk gewoon op een smartphone of tablet. Chauffeurs verzamelen met deze cloud-oplossing eenvoudig handtekeningen voor leveringen en retouren. Bovendien kan de chauffeur een foto van het pakket maken en/of de barcode scannen. Deze gegevens worden vervolgens geüpload naar het cloudbased back end.

Het back end systeem geeft real time inzicht in de status van een route en de pakketten. De back-office medewerkers hebben eenvoudig toegang tot alle informatie over een pakket, zodat klanten snel en correct op de hoogte gehouden kunnen worden.