SAP IS Media

“Magnus is de enige SAP partner in Nederland met een Vertical Expertise Partnership op het gebied van IS Media.”

Magnus combineert haar jarenlange media branche ervaring met de best practices van SAP. Met SAP IS Media is het mogelijk om Title Lifecycle Management (TLM), Advertentie Management (M/AM), Abonnementen Beheer, Verkoop en Distributie (M/SD) en Management van Intellectueel Eigendom (IPM) efficiënter, klantgerichter en goedkoper te maken.

Waar wordt SAP IS Media het best ingezet?

Snel integreren van nieuwe mediamogelijkheden, maar ook het stroomlijnen van processen teneinde efficiënter, klantgerichter en goedkoper te werken zijn een must voor de hedendaagse mediabedrijven. SAP geeft op deze uitdagingen een antwoord met een softwarepakket dat speciaal is toegesneden op de specifieke wensen en eisen van allerhande mediabedrijven als uitgevers, radio- en televisiestations, nieuwsdiensten en entertainmentbedrijven.

Waaruit bestaat SAP IS Media?

Tegenwoordig is SAP IS-Media een van de sterkste media oplossingen in de wereld en wordt toegepast binnen een groeiende community van grote bedrijven. IS-Media staat voor Industry Solution for Media en is, zoals de naam al zegt, speciaal ontwikkeld voor het afhandelen van media specifieke processen. Daarnaast is IS-Media volledig geïntegreerd met SAP ECC en het biedt een sterke koppeling met SAP CRM.

IS-Media heeft oplossingen voor: Title Lifecycle Management (TLM), Advertentie Management (M/AM), Abonnementen Beheer, Verkoop en Distributie (M/SD) en Management van Intellectueel Eigendom (IPM)

Klanten waarvoor wij SAP IS Media hebben mogen implementeren zijn:

Sanoma (Nederland, België en Finland), Audax, FD Mediagroep (o.a. Het Financieele Dagblad).

Onze andere klanten in de media branche zijn:

De Telegraaf, Wolters Kluwer, ANWB, Bindinc. (AKN), Elsevier, VNU Media.

Voor meer informatie over SAP IS Media kunt u contact opnemen met Jan de Geus via +31 88 696 60 00.