• Mobile BI, Dashboards, Big Data, Business Planning & Consolidation, Predictive Analytics...
  "Het gaat allemaal om het pakken van de juiste innovatiegolf op het juiste moment"
  Analytics >
 • SAP Business Planning & Consolidation
  Wilt u meer grip op het budgettering-, forecasting- en consolidatieproces en sneller de juiste beslissingen kunnen nemen? Magnus heeft een indrukwekkend track record met SAP Business Planning & Consolidation.
  SAP BPC >
 • SAP HANA Proof-of-Value
  Ervaren hoe u HANA effectief kunt inzetten en Big Data de baas bent? Met onze proof-of-value omgeving gaan we graag de uitdaging aan.
  SAP HANA
 • Business Intelligence & Mobile
  Een helder overzicht van betrouwbare informatie om altijd de juiste keuze te kunnen maken. Snel, efficiënt en gepresenteerd in de juiste vorm.
  Business Intelligence >
 • Overzicht in uw landschap van snel groeiende data?
  Wij begeleiden u naar een effectieve BI architectuur
  SAP BI architectuur >
analitics

Magnus & Analytics

Als SAP Validated Expertise Partner Datawarehousing- SAP Netweaver Business Warehouse heeft de Magnus BI Practice bewezen sterk te zijn in de volle breedte van het SAP BI-domein. Van datafundamenten tot architectuurvraagstukken. Ook ondersteunen we een groot aantal klanten op innovatieve projecten rond SAP Analytics, SAP Business Planning & Consolidation (BPC) en SAP Mobile BI.

Met ervaren technische en functionele consultants faciliteert Magnus het inrichten en uitwerken van bedrijfsanalyses aan de hand van de juiste business analytics. Magnus treedt dan ook graag op als sparringpartner voor zowel het management als de key-users binnen uw organisatie. Samen richten we oplossingen in, die variëren van user empowered tools tot heel complexe SAP BO implementaties en leiden tot snelle, efficiënte keuzes voor de toekomst van uw bedrijf.

BPC