ENERGY TRANSITION

De energiesector staat aan het begin van een ongelooflijke transitie. Magnus Energy draagt ​​bij aan het creëren van één geïntegreerde energiemarkt en aan de verdere inlijving van hernieuwbare energiebronnen in het Nederlandse en Europese energie netwerk.

Een Europese energiemarkt

De energiesector is structureel aan het veranderen. Het opwekken van energie gaat massaal over op hernieuwbare energiebronnen en wordt steeds meer gedecentraliseerd. Energiebesparingen en opslag van energie hebben volledige focus. Forecasting wordt een sleutelelement, toegang en digitalisering zijn een must. En veel nieuwe spelers vullen de gaten op door nieuwe diensten aan te bieden in het veranderende landschap.

De energiemarkt van de (nabije) toekomst vereist innovatie, verschillende vaardigheden, nieuwe regels en regulatie en de betrokkenheid van elke belanghebbende. Het is een uitdagende reis die het bestaande landschap dwingt tot een compromis over de oplossingen. We zijn ervan overtuigd dat actie ondernemen en vooruitgaan belangrijker is dan het ontwerpen van de perfecte oplossing.

Onze diensten

Als een neutrale onafhankelijke partner biedt Magnus Energy solide project- en programmamanagement, consortium management en business expertise. We voelen ons geëngageerd om risico’s te nemen om onze klanten te ondersteunen in hun transitie.

Lees verder over de verschillende manieren waarop we onze klanten ondersteunen in hun transitie

"Bereiken van gemeenschappelijke doelen op basis van consensus en rekening houdend met de belangen van alle partijen"

Alexander van der Mark, Programma manager CWE project

Onze Energy consultants

Energy updates

Bezig met laden