Advanced analytics

Neem als organisatie een strategische voorsprong door slimme inzet van data. Denk aan het voorspellen van uitval door middel van classificatie, het optimaal beheren van je voorraad met forecasting of het inzetten van een sentiment analyse als marketinginstrument. Hoe zet jij je data slim in?

Magnus’ Data Science team

Wij helpen je daar graag bij. Ons team van wiskundigen, econometristen en informatietechnologen kent de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Data Science. Deze innovatieve kennis combineren we met uitgebreide ervaring van bedrijfsprocessen binnen verschillende disciplines als retail, logistiek, en finance. Zo zorgen we ervoor dat onze machine learning modellen altijd bruikbaar zijn en een antwoord geven op vragen die er binnen jouw organisatie spelen. Welke verbanden zijn er bijvoorbeeld te leggen tussen verschillende databronnen binnen en buiten de organisatie? En welke modellen hebben de grootste voorspellende waarde?

Bewezen aanpak

Magnus’ Data Science team volgt een bewezen compacte benadering om snel tot waardevolle inzichten te komen. In korte tijd worden de stappen van het CRISP-DM model doorlopen.

Werkende oplossingen

Wat ons echt uniek maakt, is de compleetheid van onze dienstverlening: we beperken ons niet tot analyses, maar vertalen conclusies en modellen ook naar verbeteringen in bedrijfsprocessen en het maken van apps. Zo maakten we voor RET een Neural Network dat de drukte in metrotoestellen voorspelt én maakten we een mobiele app die reizigers hierover informeert. Voor een bekend fashionmerk ontwikkelden we een werkend machine learning model waarmee het modebedrijf haar collecties beter kan categoriseren en presenteren richting consumenten. Waar veel bureaus alleen een Data Science Lab bieden, verankeren wij de inzichten direct diep in je eigen operatie.

Big data in jouw organisatie

Advanced Analytics draait voor ons niet alleen om nieuwe inzichten door inzet van data science en machine learning. We bieden ook ondersteuning bij big data vraagstukken en het opzetten van de infrastructuur rondom Data Science. Met de wetenschap dat 90% van alle data wereldwijd de laatste twee jaar is ontstaan (bron: SAP) is het raadzaam om hierover na te denken. En wij denken graag mee.

 

Advanced Analytics Opdrachtgevers

Verder sparren over Advanced Analytics? Neem dan contact op met Alain Streppel

1 + 8 =