Alain Streppel

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben managing consultant in het Digital Insights team van Magnus Digital.

Wat voor projecten doe je zoal?

Ik werk vooral aan opdrachten gericht op data management binnen organisaties. Van implementatie van grote consolidatie trajecten tot het ontwikkelen van voorspellende sales modellen.

Wat is je achtergrond?

Na het VWO in Weert ben ik gaan studeren in Tilburg en Eindhoven. Ik ben begonnen met toegepaste psychologie op het HBO in Eindhoven, het Fontys. Vervolgens ben ik doorgegaan met een pre-master Organisatiewetenschappen in Tilburg. Ik ben in 2013 afgestudeerd en in 2014 bij Magnus begonnen. Onlangs heb ik nog de studie Data Science for Business Analytics afgerond.

Waar ben je goed in?

Problemen oplossen die anderen niet voor elkaar krijgen. En ik vind het super om innovatie te stimuleren en kennis te kanaliseren. En ik heb inmiddels erg veel kennis opgedaan op het gebied van BusinessObjects en dan met name WebIntelligence. En je kunt me alles vragen over Advanced Analytics. Daar heb ik ook een aantal colleges over gegeven aan collega’s.

Wat moeten we verder nog over jou weten?

Ik fitness en loop hard, en doe dan ook elk jaar met collega’s mee aan de SAP Run en de Dam tot Dam loop. En ik ga graag met vrienden uit in Amsterdam, waar ik ook woon. Verder maak ik graag muziek, ik speel saxofoon, gitaar en piano.

Neem contact op met Alain

1 + 11 =