Alexander van der Mark

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben partner en verantwoordelijk voor het energieteam van Magnus. Met dit team dragen we bij aan het realiseren van het integreren van de Europese elektriciteitsmarkt en het mogelijk maken van duurzame energiebronnen in het elektriciteitsnetwerk.

Aan wat voor projecten werk je zoal?

De afgelopen jaren zijn we druk met allerlei projecten voor de integratie van de Europese elektriciteitsmarkt. De complexe materie en het samenbrengen van internationale culturen, individuen en organisaties, met allemaal hun eigen drijfveren, zijn voor onze energie-praktijk een mooie uitdaging. Daarbij haal ik graag het beste naar boven uit de teams van de klant, en ook uit ons eigen team van consultants.

Wat is je achtergrond?

Na mijn studie Bedrijfskunde in Groningen en Master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam, ben ik in 2005 als consultant bij Magnus gestart. Na een aantal mooie projecten in de media-, en high-tech sector, ben ik in 2008 als Project Management Officer gestart bij CWE, het consortium van elektriciteitsnetwerkbeheerders van Centraal West Europa. Vanuit daar heb ik steeds meer projecten en consortia begeleid en 11 jaar later staat er een mooi team van consultants dat vanuit Naarden overal in Europa aan verschillende projecten werkt.

Waar ben je goed in?

Ik heb goede management, interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden. Ik ben goed in het doen van de juiste dingen om mensen en organisaties met elkaar te laten samenwerken tot het behalen van voor allen acceptabele doelen. Kort gezegd: een bruggenbouwer met een sterke drive die veel voor elkaar krijgt.

Wat moeten we verder nog van je weten?

Ik ben verslaafd aan uitdagingen. Vertel mij maar dat het niet kan en ik zal niet opgeven voordat het bereikt is.

 

 

Neem contact op met Alexander

1 + 9 =