Anneke Custers

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben consultant in het Analytics team van Magnus Blue.

Aan wat voor soort opdrachten werk je zoal?

Tijdens mijn eerste project ben ik aangehaakt bij de implementatie fase van een Finance Harmonization project. Aan de hand van SAP BW4/HANA wordt er meer inzicht, structuur en aansluiting aangebracht in financiële data afkomstig uit de bronsystemen van verschillende business units. In twee maanden tijd heb ik al ontzettend veel geleerd, maar valt er uiteraard ook nog veel meer bij te leren. Kortom, het biedt een steile leercurve waar ik mijn data analytische skills in de praktijk kan brengen en tot een hoger niveau kan tillen.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een bachelor Economics and Business Economics op zak, en daarnaast de masters Health Economics en Financial Economics. Tijdens mijn studie heb ik een half jaartje in Peru gestudeerd (waar ik ook Spaans heb geleerd) en heb ik een stage gelopen bij de Nederlandse Investeringsinstelling. Hoewel ik vrij breed geïnteresseerd ben, werd het mij gedurende mijn studie duidelijk dat ik de meeste energie haal uit het puzzelen met data. Zodoende ben ik in het Analytics team van Magnus terechtgekomen.

Wat zijn je sterke punten?

Naast mijn analytische vaardigheden houd ik ook van een sociaal aspect in mijn werk. Ik vind het prettig om in teamverband te werken en in contact te komen met de klant. Iets wat binnen consultancy in IT een goede combinatie biedt.

Wat moeten we nog meer over je weten?

In mijn vrije tijd ben ik het liefst veel buiten. Ik ga bijvoorbeeld graag buiten sporten (hardlopen, racefietsen, tennissen), maar zit ook graag op het terras met vrienden. Mijn vakanties besteed ik het liefst actief. Zo ben ik de afgelopen jaren veel met mijn backpack op reis geweest en kan ik ontzettend genieten van wintersport!

Neem contact op met Anneke

10 + 5 =