Athanasios Troupakis

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben senior consultant in het energieteam van Magnus Energy.

 

Wat is je achtergrond?

Ik heb Electrical & Computer Engineering gestudeerd en daarna een post-graduate in Energy Science & Technology gedaan. En daarna nog een Executive Program in Strategic Management. Ik ben begonnen bij Swissgrid, ben toen bij ENSTO-E gaan werken, de organisatie waarin alle elektriciteitsnetwerkbeheerders van Europa in vertegenwoordigd zijn. Sinds 2018 woon in ik Amsterdam en werk ik dus bij Magnus.”

Wat voor projecten werk je zoal aan?

Ik werk nu aan een project waarin de energiemarkten en systemen van Italië en haar buurlanden Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Slovenië en Griekenland worden gekoppeld. Het is het op een na grootse project in zijn soort op het vaste land van Europa.

 

Waar ben je goed in?

Mijn sterke punt is dat ik technische expertise en interpersoonlijke vaardigheden combineer. Dat komt door mijn opleidingen, maar ook door mijn eerdere werkervaring. En natuurlijk helpt het dat ik wel affiniteit heb met project management tools.

 

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik heb tot nu toe in vier verschillende landen gewoond: Griekenland, België, Zwitserland, en nu dus Nederland. Het mag dus geen verrassing heten dat ik het leuk vind om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Daarnaast zwem ik graag en houd ik van fotografie.

Neem contact op met Athanasios

14 + 6 =