Axel Groothuis

Wat is je rol bij Magnus?

Ik ben partner en verantwoordelijk voor het Digital Transformation team binnen Magnus Digital. Veel bedrijven maken een digitale transformatie door in zowel hun verkoopkanalen en diensten als in hun bedrijfsprocessen. Samen met onze klanten ontwerpen we innovatieve maar haalbare concepten en processen en zorgen we vervolgens ook dat die werkelijkheid worden.

Aan wat voor projecten werk je?

Ik houd me vooral bezig met vraagstukken op het gebied van omnichannel retailing, klantfocus, klantretentie en de daarvoor benodigde inrichting van bedrijfsprocessen, organisatie en IT. Daarnaast ben ik actief binnen het onderzoeksprogramma ShoppingTomorrow, waarin we met retailers en consumentenmerken werken aan de toekomst van winkelen in Nederland.

Wat is je achtergrond?

Na mijn studie Civiele Techniek aan de TU Delft, ben ik in 1995 bij Magnus gaan werken. Ik was toen nog niet helemaal uitgeleerd: later heb ik nog een MBA aan de Rotterdam School of Management afgerond.

Waarvoor moeten we jou vooral bellen?

Als ik complexe vraagstukken met vele invalshoeken mag aanpakken. En helemaal als ik die samen met anderen kan omzetten naar concrete en haalbare plannen voor de toekomst. Dan ben ik helemaal in mijn element.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Dat ik naast mijn werk en gezin vooral druk aan het sporten ben. Voetbal, hardlopen, golf, jeugdteams trainen en coachen, ik vind het allemaal leuk.

Neem contact op met Axel

9 + 11 =