Bart van Boven

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben senior consultant in het Digital Transformation team van Magnus Red.

Wat is je achtergrond?

Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd in Amsterdam en heb twee masters gedaan, namelijk Financial Management en Transport and Supply Chain Management. Daarnaast heb ik ervaring in de e-commerce, omdat ik al jaren mijn eigen webshop run. De combinatie van supply chain en e-commerce vind ik het leukst.

Wat voor projecten doe je zoal?

Ik werk vaak als project manager of product owner in verschillende projecten. Meestal ben ik actief op het snijvlak tussen business en IT. Het goed vertalen van een idee van de business naar een concrete oplossing die echt werkt, is iets wat ik graag doe. Op dit moment ben ik actief als product owner in een e-commerce project bij een grote food retailer. En in mijn vorige rol was ik transformatie manager bij de opzet van een nieuw fulfillment center voor een medische groothandel.

Wat zijn je sterke punten?

Ik ben analytisch en communicatief sterk en kan me snel verdiepen in een nieuw topic. Daarnaast ben ik heel resultaatgericht, met vaak oog voor een nieuwe commerciƫle kans.

Wat moeten we nog meer van je weten?

Ik vind het leuk om te werken met een team gemotiveerde mensen die ergens voor willen gaan, dan krijg ik veel energie en loop ik vaak nog een stapje harder. In mijn vrije tijd vind je me op mijn racefiets, het liefst in een team, zodat ik net een trapje harder kan doen.

Neem contact op met Bart

6 + 12 =