Bart van Boven

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben Senior Managing Consultant binnen het Digital Transformation team van Magnus Digital. Ik ben hier werkzaam sinds 2015.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een bachelor Business Administration gestudeerd in Amsterdam en daarna twee masters behaald, namelijk Financial Management en Transport and Supply Chain Management. Daarnaast heb ik een ruime tijd een eigen webshop gerund, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan met e-commerce. Projecten met een combinatie van supply chain management en e-commerce spreken mij het meeste aan.

Wat voor projecten doe je zoal?

Ik vervul de rol van project- en programmamanager bij diverse klanten. In deze projecten ben ik vaak actief op het snijvlak van business en IT. Het goed vertalen van een idee van de business naar een concrete oplossing die echt werkt, is iets wat ik graag doe. Op dit moment ben ik actief als programmamanager bij de uitrol van verschillende digitale projecten bij een grote retailer. In mijn vorige rol was ik betrokken bij de opzet van een nieuwe e-commerce en logistieke omgeving bij een multinational in FMCG.

Wat zijn je sterke punten?

Ik ben analytisch sterk en snel thuis in een nieuw onderwerp. Daarnaast ben ik resultaatgericht en heb ik oog voor nieuwe commerciƫle kansen.

wat moeten we nog meer van je weten?

Ik vind het leuk om te werken met een team gemotiveerde mensen die ergens voor wil gaan, dan krijg ik veel energie en loop ik vaak nog een stapje harder. In mijn vrije tijd vind je me op mijn racefiets, het liefst in een team, zodat ik net een trapje harder kan doen.

Neem contact op met Bart

8 + 15 =