Business partners

SAP Partner

Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Lees verder »

Mendix Partner

Magnus Green levert maatwerkapplicaties voor zijn klanten, onder andere op basis van de Mendix technologie. Mendix is een inovatief platform dat gebaseerd is op Model Driven Development. Dit stelt systeemanalisten in staat visueel processen en applicaties te modelleren en eenvoudig te integreren met bestaande systemen. Lees verder »

Microsoft Partner

Magnus is trots om tot het Gold Certified Partnership programma van Microsoft te horen. Dit programma is een kwaliteitsmerk wat zekerheid biedt dat u samenwerkt met een partij met gedegen- en bewezen expertise.

De Microsoft Gold Partner status wordt verleend na een streng kwalificatieproces waarbij zowel de certificatie van de specialisten als de tevredenheid van de klantreferenties worden getoetst. Lees verder »

Every Angle Partner

Every Angle is een internationaal softwarebedrijf dat bedrijven verrijkt met waardevolle inzichten in hun bedrijf. deze unieke software stelt zakelijke gebruikers in staat om op elk niveau van het bedrijf volledig te begrijpen welke acties en processen de value chain performance beïnvloeden en bovenal waarom.

Lees verder »

Centric Partner

Centric IT Solutions en Magnus hebben hun krachten gebundeld voor beheer en hosting van SAP systemen. Dit omdat is gebleken dat de expertise van Magnus op het gebied van SAP advies,  implementatie, optimalisatie, functioneel en technisch beheer een krachtige combinatie vormt met de hostingfaciliteiten van Centric. De samenwerking resulteert in een compleet beheerconcept dat klanten verzekert van de werking en kwaliteit van hun SAP systeem. Lees verder »

bQuind Partner

bQuind is een label van Magnus dat zich 100% toelegt op proces optimalisatie vraagstukken. Kunnen processen beter, slimmer, sneller, effectiever, ingericht worden? Is het resultaat van uw processen voorspelbaar, controleerbaar en stuurbaar? Heeft u volledig inzicht in uw procesvoering, zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau? Lees verder »

YASH Partner

Veel grote organisaties hebben ervaring opgedaan met het offshoren van diverse IT services. Met wisselend succes. YASH en Magnus hebben geleerd van die ervaringen en hebben gezamenlijk het concept van “Hybrid Shoring” opgezet: dit is een mix van lokale customer intimacy (Magnus) en efficiënte offshore capaciteiten (YASH). Lees verder »

Cow Hills Retail Partner

Cow Hills Retail is een jonge onderneming bestaande uit medewerkers met een lange historie binnen de Retail. In 2006 hebben zij het besluit genomen om van ‘scratch af aan’ een geheel nieuwe State-of-the-art Point of Service systeem op te zetten, de Retail Online SuiteTM. Lees verder »

Opal Wave Partner

Opal Wave is een in de UK gebaseerde SAP-expertisepartner, opgericht in 2008 door drie SAP BPC Enterprise Performance Management (EPM) specialisten. Na 20 jaar werkzaam te zijn in het EPM domein wilden ze hun ervaring en expertise combineren om klanten echt waardevolle service te bieden met vele voordelen voor hun business. Lees verder »