Every Angle Partner

Every Angle is een internationaal softwarebedrijf dat bedrijven verrijkt met waardevolle inzichten in hun bedrijf. deze unieke software stelt zakelijke gebruikers in staat om op elk niveau van het bedrijf volledig te begrijpen welke acties en processen de value chain performance beïnvloeden en bovenal waarom.

De Every Angle Software is ontworpen om de performance van bedrijven die werken met SAP volledig te begrijpen, te controleren en te verbeteren. De geavanceerde, ingebouwde intelligentie past zich automatisch aan de specifieke configuraties van elk bedrijf aan. De in de software ingebouwde cross-functionele intelligentie zet uw Supply Chain, Human Resource, GRC en Financiële data om in reële business inzichten; inzichten die gebruikt kunnen worden om een echt concurrentievoordeel te creëren.

Deze, plug-and-play, analytische oplossing werkt op elk SAP-systeem (ECC / Business Suite), ongeacht de onderliggende database, inclusief HANA. Every Angle verbergt de complexiteit van de SAP-datastructuren en stelt de zakelijke gebruiker in staat om belangrijke problemen te identificeren en op te lossen voordat de klant dit door heeft, waardoor IT zich kan concentreren op meer strategische initiatieven.

Magnus Blue kan met zijn uitstekende SAP kennis de gebruikers van Every Angle binnen uw organisatie snel op weg helpen bij zowel het maken van eenvoudige overzichten als het oplossen van meer complexe vraagstukken.

www.everyangle.com