Mendix Partner

Magnus Green levert maatwerkapplicaties voor zijn klanten, onder andere op basis van de Mendix technologie. Mendix is een inovatief platform dat gebaseerd is op Model Driven Development. Dit stelt systeemanalisten in staat visueel processen en applicaties te modelleren en eenvoudig te integreren met bestaande systemen.

In het Mendix softwareplatform is het mogelijk om vanuit drie lagen (database, business logica en user interface) een applicatie te ontwerpen en te implementeren. De implementatie van de drie lagen zijn geïntegreerd en worden consistent gehouden in de Mendix Business Modeller.

De business logica hoeft niet geprogrammeerd te worden, maar kan gemodelleerd worden in zogenaamde microflows. Hierdoor kan een systeemanalist zich focussen op de functionaliteit en de business logica van de applicatie en daarmee snel en efficiënt een maatwerk applicatie realiseren.

Magnus Green is Mendix Partner sinds 2007 en heeft zeer grote applicaties gerealiseerd op basis van dit platform. In 2010 ontving Magnus de Mendix Agile Award 2010 voor de realisatie van het Magazine Production Portal van Sanoma Uitgevers. Deze prijswinnende Magazine Production Portal wordt door Sanoma Uitgevers gebruikt om de configuratie en productie van magazines te faciliteren. De Mendix Agile Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een Mendix Partner die een uitzonderlijke oplossing ontwikkelt en implementeert met behulp van het Mendix Platform. Lees hier het volledige artikel.

www.mendix.com