SAP Partner

Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 195.000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien.

SAP en Magnus gaan al heel wat jaren samen. Op verschillende gebieden wordt intensief samengewerkt. Diverse nieuwe toepassingen, een optimale procesvoering en naadloze systeemintegratie met SAP heeft Magnus reeds bij vele klanten weten te realiseren.

Magnus Blue is SAP Recognized Expertise Partner in de categorieën

 

SAP erkent met deze kwalificaties de branchespecifieke kennis en ervaring van Magnus  Blue in de verschillende expertisegebieden. Het eerste vereiste voor het behalen van het SAP Recognized Expertise Partnership is een bewezen track record van succesvolle, recent gerealiseerde projecten bij klanten, gekwalificeerd door verschillende positieve klantreferenties per categorie. De partner dient over voldoende gecertificeerde senior SAP-consultants op het betreffende specialisme te beschikken. Een ander belangrijk vereiste is nauwe samenwerking met SAP voor de marktbenadering in deze gebieden.