Carolien Leutscher-Steyn

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben managing consultant binnen Magnus Digital Solutions.

Wat voor projecten leid je zoal?

Ik heb mij de afgelopen jaren voornamelijk gericht op projecten in de Retail sector. Tijdens deze projecten heb ik de omnichannel oplossing (OIL) van Magnus Black verder ontwikkeld en geïmplementeerd bij meerdere klanten.

Wat is je achtergrond?

Ik heb Management, Economie en Recht gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht met als afstudeerrichting Business Information Management. Daarna ben ik bij Thuiswinkel.org gaan werken als Relatiebeheerder. Daar kwam ik in aanraking met Mendix technologie en dacht: Dat wil ik kunnen. Zo ben ik in 2014 bij Magnus terecht gekomen.

Wat zijn je sterke punten?

Het contact met medewerkers en opdrachtgevers. Ik kan goed functionele vraagstukken naar technische oplossingen vertalen. En verder kan ik goed overzicht houden, en vind ik het leuk om nieuwe collega’s bij Magnus op te leiden en te begeleiden.

Wat moeten we nog meer van je weten?

Ik ben dol op koken en bakken.

Neem contact op met Carolien

10 + 15 =