Christian Onderstal

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben verantwoordelijk voor de SAP Technische projecten en Magnus Managed Services. 

Wat voor projecten doe je zoal?

Mijn voorliefde voor techniek gaat nooit weg, daarom houd ik me vooral bezig met technische trajecten. Ik stel niet alleen het advies op over de te nemen stappen, maar pak liefst ook de rol als architect in migratie en upgrade projecten. Ik haal veel plezier uit klantcontact, dus neem graag het voortouw in de presales.

 

Wat is je achtergrond?

Ik heb een opleiding Computer Techniek gevolgd in Enschede en ben daarna snel in de uitdagende ERP wereld terecht gekomen. Hierin ben ik begonnen als SAP technisch beheerder. Daarnaast heb ik veel technische projecten gedaan en geleid. Via verschillende rollen ben ik doorgegroeid naar mijn huidige functie.

Wat zijn je sterke punten?

Graag combineer ik mijn technische kennis met persoonlijk contact. Ik verdiep me in de nieuwste oplossingen en breng deze in begrijpelijke taal over. Samen met mijn team zorg ik voor de perfecte oplossing die past bij jou als klant.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik ben een enorme fan van automatiseren. Door verschillende producten te integreren gaat alles in mijn huis automatisch, van het in- en uitschakelen van het alarm en de verlichting tot het besproeien van de tuin. Meestal tot tevredenheid van mijn vrouw…

Dit zie je ook terug in mijn werk, door zoveel mogelijk te automatiseren gaan zaken sneller, goedkoper en voorspelbaarder!

 

 

Neem contact op met Christian

6 + 5 =