Christian Onderstal

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben binnen Magnus verantwoordelijk voor de Managed Services en SAP Technische dienstverlening. Binnen deze rol hou ik me bezig met het continue verbeteren van onze services en zorg dat onze dienstverlening optimaal aansluit bij de behoefte van onze klant.

Wat voor projecten werk je zoal aan?

Mijn voorliefde voor techniek gaat nooit weg, daarom houd ik me vooral bezig met technische trajecten. Ik stel niet alleen het advies op over de te nemen stappen, maar vind het vooral leuk om met een team van collega’s onze klanten verder te helpen. Ik haal veel plezier uit klantcontact, dus kom graag bij onze klanten om samen na te denken over slimme oplossingen.

Wat is je achtergrond?

Na mijn technische opleiding in Enschede ben ik al snel in de uitdagende ERP wereld terecht gekomen. Hierin ben ik begonnen als SAP technisch consultant. Daarnaast heb ik veel technische projecten gedaan en geleid. Via verschillende rollen ben ik doorgegroeid naar mijn huidige rol.

Wat zijn je sterke punten?

Graag combineer ik mijn technische kennis met persoonlijk contact. Ik verdiep me in de nieuwste oplossingen en breng deze in begrijpelijke taal over. Samen met mijn team zorg ik voor de perfecte oplossing die past bij jou als klant.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben dol op gadgets, automatiseren en integreren. Ik hou van technologie en vind het tof dit in mijn dagelijks leven zoveel mogelijk toe te passen door bijvoorbeeld domotica in huis waarbij verschillende apparaten en gegevensbronnen samenwerken.

Dit zie je ook terug in mijn werk, door zoveel mogelijk te automatiseren en te integreren gaan zaken sneller, goedkoper en voorspelbaarder!

Neem contact op met Christian

10 + 15 =