Christiane Stut

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben manager in het energieteam van Magnus Energy.

Aan welke projecten werk je zoal?

Ik werk als projectmanager aan consortium opdrachten in de energiesector en met name aan de integratie van de Europese elektriciteitsmarkt. Een belangrijk aandachtspunt is het stakeholdermanagement en ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat belangen van projectpartijen, nationale autoriteiten en marktpartijen worden gehoord en samengebracht.

Wat is je achtergrond?

Na een master in economie en geesteswetenschappen aan de FU Berlijn, ging ik verder met een MBA aan de ESSEC Business School in Parijs. Ik werkte bij een Frans adviesbureau en was snel betrokken bij Europese integratieprojecten voor de elektriciteitsmarkt, samen met andere consultants van Magnus Red.

Wat zijn je sterke kanten?

Ik ben goed in het structureren van problemen en het definiëren van mogelijke opties door de onderliggende afhankelijkheden en aangrenzende projecten in het oog te houden. Ik ben resultaatgericht en proactief en help onze klanten met uiteenlopende belangen graag bij het vinden van een gemeenschappelijke acceptabele oplossing.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik ben Duits, ik ben gek op de Franse manier van leven, ik breng graag tijd door met mijn kinderen en houd van mensen met een positieve instelling.

Neem contact op met Christiane

14 + 9 =