Cloud integration

Cloud diensten zijn niet meer weg te denken. Sterker nog, voor de transformatie naar een Intelligent Enterprise is het gebruik van cloud diensten zelfs essentieel.

Binnen een Intelligent Enterprise heb je feitelijk twee typen systemen: systems of record en systems of innovation. De systems of record zijn de backbone van je organisatie, denk aan finance, logistiek en HR processen. Met de systems of innovation maak je het verschil.

Een van de belangrijke verschillen tussen een traditionele organisatie en een Intelligent Enterprise is de snelheid waarmee de organisatie zich kan aanpassen. Door slim gebruik te maken van cloud diensten ben je in staat om snel te schakelen en steeds gebruik te maken van de beste oplossing voor jouw industrie op dat moment: systems of innovation.

Maar hoe koppel je deze systems of innovation met je, vaak bestaande, systems of record? Data, platform en user experience zijn hierbij essentieel.

 

Onze aanpak

SAP CTO Bjorn Goerke noemde het al tijdens zijn TechEd keynote in Barcelona, de ingrediënten voor een succesvolle Intelligent Enterprise zijn data, platform en user experience.

Een van de grootste uitdagingen is het op orde stellen en houden van een goed Master Data Management (MDM) model. Alleen wanneer dit model in orde is, weet je zeker dat je met de juiste en actuele data werkt. Daardoor ben je in staat om snel nieuwe cloud diensten te integreren met je bestaande systeem.

De keuze voor je platform is afhankelijk van je huidige systemen en je strategie. Samen bepalen we welk product het beste bij jouw situatie past.

Uiteraard is ook de user experience van groot belang; een intuïtieve interface, aantrekkelijke schermen, snelle response en een eenvoudige inlogprocedure zorgen voor een optimale gebruikerservaring. Door de juiste data op een goede manier te presenteren kun je nog sneller schakelen en nog betere beslissingen nemen.

Deze drie ingrediënten lijken een eenvoudig recept voor succes, maar door de vele mogelijkheden en complexe materie begrijpen we dat je hier hulp bij kunt gebruiken. We hebben expertise op elk van deze gebieden en zien het grotere plaatje. Onze beproefde Magian methodiek zorgt voor een overzichtelijke structuur en een helder eindresultaat. 

 

Jouw vraagstukken

  • Hoe integreer ik nieuwe cloud diensten aan mijn bestaande ERP backend?
  • Welke broker gebruik ik voor de integratie van mijn cloudservices?
  • Hoe zorg ik voor een optimale user experience voor mijn gebruikers?
  • Wat is de best beschikbare oplossing binnen mijn marktsegment?

Managed Services Opdrachtgevers

Verder sparren over Cloud integration kan ook! neem dan contact op met Feiko van der Scheer

13 + 12 =

Managed services op de Intelligent Enterprise

Door de combinatie van onze experts en de jarenlange ervaring op Managed Services zijn we de ideale partner om de systemen van jullie Intelligent Enterprise actief te bewaken en maximale performance te garanderen.