Een trainingsdag door consultants, voor consultants. Ondernemerschap en samenwerking wordt aangemoedigd, dus het organiseren van een trainingsdag wordt niet bij een persoon belegd, maar dat doen we zelf, samen.

Eerst werd onderzocht waar de ontwikkelbehoefte van collega’s (met ook al wat werkervaring) lag. Vervolgens werd er gezocht naar een geschikte training. De trainingen van Careerwise bleken uiteindelijk een goede match met de aangegeven ontwikkelbehoefte van de Magnus consultants. Een goed te bereiken, inspirerende omgeving voor een training is bijna net zo belangrijk als de training zelf. Zo kwamen we voor de locatie uit op Watts Amsterdam. Alles was geregeld, De Consultant Development Day 2022 kon beginnen!

Na een lange tijd trainingen volgen door een computerscherm was het eindelijk tijd om weer met elkaar (fysiek) een interessante training te volgen. De dag begon bij een binnenkomt bij Watt Amsterdam waar de koffie en stroopwafels al klaarstonden. Een goed begin van een veel belovende dag! De ochtend stond in het teken van een deel theorie, gegeven door Careerwise trainer Jochem Bukman, over persoonlijk leiderschap en veerkrachtigheid. Hier werd vooral duidelijk hoe belangrijk het is om bewust te zijn van je eigen persoonlijke kracht en kwaliteiten. Daarnaast werd er ingezoomd op hoe je om kan gaan met lastige situaties en stress, en wat stress eigenlijk is.

Over het algemeen staan Magnus collega’s erom bekend vrij sportief te zijn. Of het nou gaat om het meedoen met de hardloopwedstrijd, een wielrenwedstrijd, of een dagje mountainbiken, iedereen doet graag mee. Bij het organiseren van de Consultancy Devellopment Day konden de consultants het daarom niet laten om toch weer een sportief element in de dag te verwerken. Daarom stond de middag in het teken van een workshop schermen waarbij telkens de link werd gelegd met de geleerde theorie van die ochtend (Disclaimer: Geen consultant is gewond geraakt bij het volgen van deze training).

 Uitgeput en met een hoofd vol opgedane kennis was het tijd om de dag af te sluiten met een biertje (of twee). Georganiseerd door ons “social committee”, verplaatsten wij ons naar een boot die ons over de Amsterdamse grachten voer. Dit was een perfecte afsluiting van een leerzame dag waar we zowel onszelf als elkaar beter leerde kennen.

 Ook aan de slag als consultant bij Magnus? Kijk op werkenbijmagnus.nl voor de functies die wij open hebben staan.