Daan Best

Wat doe je bij Magnus?

Ik ben consultant binnen het Young Professional programma van Magnus Blue en Green. In dit programma word ik extra gecoached en kies ik na een jaar mijn definitieve richting binnen Magnus. Ik ontwikkel hier voornamelijk applicaties met behulp van Mendix technologie, een applicatie-generator.

Wat voor applicaties ontwikkel je zoal?

Ik heb de afgelopen tijd een reserveringssysteem gebouwd. Razend moeilijk, en dus erg leuk. En nu ben ik bezig om een applicatie-plugin te maken waarmee je allerlei bedrijfsinformatie kunt opvragen. Het mooie aan Mendix is dat je er geen echte IT-achtergrond of programmeerervaring voor nodig hebt.

Wat is je achtergrond dan?

Ik heb een Bachelor Economics & Business in Groningen behaald en ben toen doorgestroomd naar de Master International Economics & Business. Na mijn afstuderen ben ik eerst een paar maanden op reis geweest. Daarna ben ik bij Magnus begonnen.

Waar ben je goed in?

Ik heb veel oog voor detail. Ik vind het belangrijk dat een applicatie ook voor de gebruiker logisch werkt en er strak uitziet. Je kunt de User Experience en User Interface dus wel aan mij overlaten. Daarnaast ben ik goed in het doorgronden van bedrijfsprocessen.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om zo nu en dan te gaan hardlopen, houd ik van muziek en ga ik in de winter graag skiƫn en in de zomer reizen en duiken.

Neem contact op met Daan

9 + 9 =