Daan Soede

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben consultant in het Digital Foundation team.

Wat is je achtergrond?

Mijn studiecarrière ben ik begonnen met de bachelor Industrial Design Engineering aan de Universiteit Twente. Hierna heb ik mijn studierichting iets bijgesteld, met een pre-master Economics en vervolgens de master Business Development and Entrepreneurship aan de Utrecht Universiteit.

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Sinds mijn start bij Magnus heb ik bij veel verschillende projecten gewerkt. In al deze projecten heb ik een rol (gehad) waarin ik als schakel tussen de business en de IT werk: Van het geven van trainingen tot faciliteren van workshops, van het uitvoeren van data-analyses tot het vertalen van business requirements naar technische implementaties.

Voorbeelden van projecten deze projecten zijn de implementatie van S/4HANA Public Cloud bij een Nederlandse universiteit, het harmoniseren en optimaliseren van de financiële processen bij een klant in de bouw- en infrastructuur en het opzetten en uitvoeren van een testaanpak voor de datamigratie bij een media-bedrijf.

Waar ben je goed in?

Ik ben creatief met het zoeken naar oplossingen en kan ik nieuwe onderwerpen mij snel eigen maken. Bij alles wat ik doe, vind ik het belangrijk de klant er goed bij te betrekken. Door oprechte interesse te tonen en op een prettige manier met mensen om te gaan, creëer ik gemakkelijk een fijne werksfeer.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik ben groot fan van Formule 1. Zit je met mij in een teams overleg, dan heb je grote kans de F1 circuits aan mijn muur te zien hangen op de achtergrond. Verder woon ik binnen een kilometer afstand van de koning en maak ik de lekkerste Ajam ketjap

Neem contact op met Daan

9 + 10 =