Daan Soede

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben Junior Consultant bij Magnus Digital.

Wat is je achtergrond?

Mijn studiecarrière ben ik begonnen met de bachelor Industrial Design Engineering aan de Universiteit Twente. Hierna heb ik mijn studierichting iets bijgesteld, met een pre-master Economics en vervolgens de master Business Development and Entrepreneurship aan de Utrecht Universiteit.

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Op dit moment ben ik voor twee verschillende projecten aan het werk. Het ene project is bij een Nederlandse Universiteit, waar we een heel nieuw ERP systeem geïmplementeerd hebben. Hier komt veel meer bij kijken dan enkel het technische aspect. Zo is het heel belangrijk om alles goed af te stemmen met de opdrachtgever en de juiste ondersteuning te bieden voor de (procesmatige) veranderingen die het project teweeg brengt. In mijn tweede project zitten we nu midden in de architectuurfase, wat inhoudt dat we daar nu bezig zijn om met de klant af te stemmen hoe het toekomstplaatje qua proces, IT en project eruit komt te zien. Het doel van deze fase is om in afstemming met de opdrachtgever een goede planning te maken voor het uiteindelijke project.

Waar ben je goed in?

Ik ben creatief met het zoeken naar oplossingen en kan ik nieuwe onderwerpen mij snel eigen maken. Bij alles wat ik doe, vind ik het belangrijk de klant er goed bij te betrekken. Door oprechte interesse te tonen en op een prettige manier met mensen om te gaan, creëer ik gemakkelijk een fijne werksfeer.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik ben groot fan van Formule 1. Zit je met mij in een teams overleg, dan heb je grote kans de F1 circuits aan mijn muur te zien hangen op de achtergrond. Verder woon ik binnen een kilometer afstand van de koning en maak ik de lekkerste Ajam ketjap

Neem contact op met Daan

12 + 5 =