Daan Stolker

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben consultant bij Magnus Digital

Wat is je achtergrond?

Ik heb de Bachelor Biologie gevolgd aan de Universiteit Utrecht en koos al vrij snel voor de track bioinformatica. Hier kwam ik in aanraking met veel statistiek, data science en wiskundig modelleren. Omdat ik al snel wist dat mijn toekomst niet in onderzoek het onderzoek lag, heb ik de master Science and Business Management gevolgd. Hier heb ik enorm veel nieuwe dingen geleerd, onder andere tijdens mijn stage bij Mars NL/ITR. Na deze master ben ik begonnen bij Magnus.

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Op dit moment ben ik bezig met een klein projectje bij een vervoersmaatschappij. Binnenkort begint ik aan een groot migratieproject bij een R&D specialist binnen de landbouw. Hier gaan we van alles van de bestaande infrastructuur naar de cloud migreren, wat hopelijk ook tot veel optimalisatie kan leiden.

Waar ben je goed in?

Ik heb snel grip op complexe problemen en ben erg perfectionistisch. Oplossingen moeten niet alleen nu bruikbaar zijn, maar waar mogelijk altijd toekomstbestendig gemaakt worden.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik ben ’s avonds en in het weekend geregeld actief als coach binnen de wedstrijdsectie van de roeivereniging Orca in Utrecht. Hier probeer ik een getalenteerde groep roeiers het beste uit zichzelf te laten halen, op zowel nationale als internationale wedstrijden. Verder ben ik een groot muziekliefhebber en speel ik graag piano.

Neem contact op met Daan

13 + 3 =