Daan van der Ham

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben senior consultant bij Magnus Digital Solutions.

Wat is je achtergrond?

Ik heb aan de TU Delft gestudeerd. Eerst een Bachelor Technische Natuurkunde en toen de vervolg-Master Applied Physics. Ik heb in 2018 mijn Master thesis ingeleverd en ben direct daarna bij Magnus begonnen.

Wat voor projecten doe je zoal?

Ik werk aan een grote verscheidenheid aan projecten, maar die in eerste instantie dicht bij mijn studie liggen, waarin ik vooral veel geprogrammeerd en gerekend heb.

Wat zijn je sterke punten?

Ik ben wiskundig sterk en kan goed analytisch denken en uitgebreide processen doorgronden. Daarnaast heb ik veel ervaring in het modelleren van complexe systemen, zoals de radioactiviteit verdeling in een menselijk lichaam en de windstromen op de TU Delft campus.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben grote fan van het spelen van bord- en kaartspelletjes. In het bijzonder spellen waar je de hele avond mee bezig bent. Verder doe ik een variatie aan sporten en lees ik graag een goed boek.

Neem contact op met Daan

11 + 10 =