Data Science

Data is tegenwoordig van strategisch belang voor de meeste organisaties. De snelle ontwikkelingen in machine learning maken het mogelijk om met slimme inzet van data een strategische voorsprong te nemen. Door uitval te voorspellen door middel van classificatie, je voorraad optimaal te beheren met forecasting of een sentiment analyse in te zetten als marketinginstrument. Hoe zet jij je data slim in?

Magnus’ Data Science team

Magnus helpt daarbij. Ons team van wiskundigen, econometristen en informatietechnologen kent de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Data Science. Deze innovatieve kennis combineren we met uitgebreide ervaring van bedrijfsprocessen binnen verschillende disciplines als retail, logistiek, en finance. Zo zorgen we ervoor dat onze machine learning modellen altijd bruikbaar zijn en een antwoord geven op vragen die er binnen uw organisatie spelen. Welke verbanden zijn er bijvoorbeeld te leggen tussen verschillende databronnen binnen en buiten de organisatie? En welke modellen hebben de grootste voorspellende waarde?

Bewezen aanpak

Magnus’ Data Science team volgt een bewezen compacte benadering om snel tot waardevolle inzichten te komen. In korte tijd worden de stappen van het CRISP-DM model doorlopen.CRISP-DM model

Werkende oplossingen

Wat ons echt uniek maakt, is de compleetheid van onze dienstverlening: we beperken ons niet tot analyses, maar vertalen conclusies en modellen ook naar verbeteringen in bedrijfsprocessen en het maken van apps. Zo maakten we voor RET een Neural Network dat de drukte in metrotoestellen voorspelt én maakten we een mobiele app die reizigers hierover informeert. Voor een bekend fashionmerk ontwikkelden we een werkend Machine Learning model waarmee het modebedrijf haar collecties beter kan categoriseren en presenteren richting consumenten. Waar veel bureaus alleen een Data Science Lab bieden, verankeren wij de inzichten direct diep in je eigen operatie.

Big data in jouw organisatie

Advanced Analytics draait voor ons niet alleen om nieuwe inzichten door inzet van Data Science en Machine Learning. We bieden ook ondersteuning bij big data vraagstukken en het opzetten van de infrastructuur rondom Data Science. Met de wetenschap dat 90% van alle data wereldwijd de laatste twee jaar is ontstaan (bron: SAP) is het raadzaam om hierover na te denken. En wij denken graag mee.

Dat deed ons team ook bij een groot mediabedrijf, een koploper binnen Nederland als het gaat om het slim en geautomatiseerd combineren van verschillende databronnen om haar meer dan 1 miljoen klanten zo persoonlijk mogelijk te bedienen.

Kennismaken met ons Data Science team? Of wil je sparren over een vraag? Wij gaan de uitdaging graag aan. Neem contact op met Vincent Beumer via 088 696 6000.

Links