Dave Prosee

Wat is je rol binnen Magnus?

Project manager

Wat is je achtergrond?

Mijn basis ligt in de elektronica (bachelor) en bedrijfskunde (master). De afgelopen decennia ben ik vooral als IT eindverantwoordelijk werkzaam geweest. Eens in de zoveel jaar heb ik de wens om een stukje vernieuwing door te voeren. Vaak was dat door verandering van sector, maar dit keer wilde ik internationaal gaan. Magnus gaf de kans om dit te doen in het internationale energie speelveld.

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Momenteel begeleid ik de IT projecten van CWE TSOs (Central & West Europe Transmission System Operators). Je kan dan denken aan de aansturing van de software ontwikkeling, het test team, de afstemming met business en IT-experts en zo nodig met energie-marktpartijen. Afstemming is het sleutelwoord. Het leuke is de mix van het doel (continuïteit en vergroening van energie), de techniek (automatisering en elektriciteit) en de internationale afstemming.

Wat zijn je sterke punten?

Ik heb een redelijke kijk op techniek en weet ook welke kritieke succesfactoren er zijn om projecten te laten slagen. Dat combineer ik met aandacht voor alle stakeholders, soms met heel kleine dingen.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik doe aan wielrennen, mountainbiken en paragliding. Eigenlijk is bewegen in de natuur heel leuk.

Neem contact op met Dave

6 + 6 =