Dennis Kraakman

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben consultant in het team van Magnus Digital Insights.

Wat voor projecten doe je zoal?

Ik werk voornamelijk aan Advanced Analytics en Business Intelligence opdrachten. Het leukste project waar ik aan gewerkt heb is het Bacardi project, waarvoor ik samen met Maurice en Alain een week naar Miami ben geweest. We hebben deze week doorgebracht op het hoofdkantoor Noord-Amerika van Bacardi. We werkten daar aan een dashboard om inzichten te kunnen halen uit grote datasets uit verschillende interne en externe databronnen.

Wat is je achtergrond?

Ik ben in 2018 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, waar ik een dubbele Master Business Analytics en Econometrics and Operations Research heb behaald. Door de grote overlap tussen beide Masters heb ik deze studies goed kunnen combineren. Voor mijn Master Business Analytics ben ik afgestudeerd in het vakgebied van Artificial Intelligence (AI). En ik heb mijn scriptie geschreven over het toepassen van beeldherkenning (Image Recognition) in medische diagnoses.

Wat zijn je sterke punten?

Ik ben sterk in het halen van informatie uit grote datasets en dit op een begrijpelijke manier inzichtelijk te maken voor de business.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Naast mijn werkzaamheden voor opdrachtgevers van Magnus werk ik samen met Thomas aan een eigen bedrijf. We werken aan een AI-toepassing die we gezamenlijk met Magnus ontwikkelen. Deze combinatie tussen klantenwerk en het werken aan een start-up zorgt voor een erg leuke afwisseling. Deze uitdaging is precies de mix waar ik naar op zoek was toen ik er na mijn afstuderen voor koos om bij Magnus te gaan werken.

Neem contact op met Dennis

9 + 9 =