Dimitri de Boer

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben consultant bij Magnus Digital Insights.

Wat is je achtergrond?

Voordat ik ben begonnen bij Magnus heb ik de Master Applied Data Science afgerond aan de Universiteit Utrecht. Dit was een vervolg op m’n Bachelor Psychoogical Methods aan de Universiteit van Amsterdam. Ook ben ik naast mijn studie actief geweest als freelance data scientist bij een marketingsoftware adviesbureau.

Wat voor projecten doe je zoal?

Afgelopen maanden heb ik meegewerkt aan het opzetten van een Data Warehouse voor een grote ICT dienstverlener. Met verschillende Microsoft tooling hebben we meerdere databronnen ontsloten, een data architectuur opgezet en hier vervolgens dashboards op ontwikkeld. Momenteel werk ik voor een stichting, eveneens aan de ontwikkeling van verschillende dashboards.

Wat zijn je sterke punten?

Ik houd ervan om in de data te duiken en hier conclusies uit te kunnen trekken. Daarnaast krijg ik energie van het ontwikkelen van processen en het kunnen bedenken van oplossingen voor de uitdagingen die hiermee gepaard gaan. Hier is af en toe creativiteit voor nodig.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Naast werk besteed ik m’n tijd graag aan sporten, koken en gezondheid. Regelmatig ben ik na de werkdag te vinden op de sportclub en houd ik me bezig met het aanleren van gezonde gewoontes.

Neem contact op met Dimitri

4 + 1 =