Djoeke Siemssen

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik werk als consultant binnen het energieteam van Magnus Red.

Wat is je achtergrond?

Ik heb de bachelor Technische Bestuurskunde gedaan aan de TU Delft. Tijdens mijn bachelor heb ik mijn minor International Entrepreneurship and Development gedaan in India. Vervolgens heb ik de master Complex System Engineering and Management (COSEM) ook aan de TU Delft gedaan. Ik heb tijdens mijn master ook een tijdje aan de Politecnico di Torino in Italië gestudeerd. In zowel mijn bachelor als master heb ik mij gespecialiseerd in de energie sector en voornamelijk de energie transitie.

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Ik werk mee aan de integratie van de Europese elektriciteitsmarkten. Ik werk op het moment aan projecten waar de elektriciteitsmarkt van Italië en de landen daaromheen met elkaar worden verbonden. Ik werk samen met verschillende projectgroepen die zich richten op capaciteitsberekeningen van het elektriciteitsnetwerk, de IT infrastructuur en groepen die zich focussen op het maken van de contracten tussen landen. Mijn rol is om de onafhankelijke coördinator te zijn voor deze partijen.

Waar ben je goed in?

Ik kan mij goed aanpassen in verschillende situaties en omgevingen. Daarnaast houd ik van uitdagingen en vind ik het leuk om problemen te doorgronden en met mensen rond de tafel te gaan zitten om tot oplossingen voor problemen te komen.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik ben Nederlands maar houd het meest van in de bergen zijn om te skieeën of mooie hikes te maken. Verder houd ik erg van verschillende sporten uitproberen en is mijn ultieme geluksmoment met mijn vrienden en familie rond een kampvuur zitten.

Neem contact op met Djoeke

7 + 7 =