• Hoe zet jij je Asset Management data slim in?
  Data Driven Maintenance >
 • SAP document management
  Met de SAP documentbeheer oplossing maken de documenten een geïntegreerd onderdeel uit van uw werkproces.
  SAP DMS >
 • SAP Management of Change
  Wilt u uw wijzigingenbeheer gecontroleerd en gestructureerd uitvoeren? Maak kennis met de Management of Change oplossingen van Magnus.
  SAP MoC >
 • SAP Inspectie Management
  De efficiency van uw onderhoud met 45% per medewerker verhogen? Zet “Magnus Mobiele Inspectie” oplossing in voor al uw belangrijke inspectiewerkzaamheden. 
  SAP IM >
eam

Transformeer SAP Asset Management met S/4HANA

Magnus Blue adviseert en implementeert al vele jaren dé EAM best practice oplossingen bij zijn klanten en is SAP Recognized Expertise Partner EAM. De eigen project methodiek in combinatie met de jarenlange Asset Management ervaring en best practices uit eerdere projecten zorgen voor een efficiënt verloop van uw implementatie en/of optimalisatie project.

Zo bieden wij met onze Data-driven Maintenance aanpak de asset manager de hulpmiddelen om ongewenste gebeurtenissen te voorkomen en data gedreven besluiten te nemen ondersteund met voorspellende modellen. Met onze Management of Change oplossingen bieden we de asset manager de handvatten om gecontroleerd de wijzigingen door te voeren en mede daardoor de procesveiligheid te vergroten. We zetten Mobiele EAM oplossingen in, waardoor de maintenance engineer maximaal grip krijgt op de onderhoudswerkzaamheden. Onze mobiele inspectiemanagement oplossingen zorgen ervoor dat alle informatie altijd voorhanden is en alle inspectieresultaten direct beschikbaar zijn voor nadere analyse. Door de inzet van SAP document management maken alle benodigde documenten een geïntegreerd onderdeel uit van uw werkproces en weten wij met een breed scala aan oplossingen ook de brug te slaan tussen engineering en onderhoud.

De toekomst is dichtbij… TRANSFORMEER Asset Management op SAP S/4HANA

Met de dynamische markt van vandaag en uitdagende economische omstandigheden, zijn organisaties op zoek naar “Operational Excellence”. Bedrijven hebben toegang nodig tot accurate, realtime informatie over hun Assets en operationele processen.

SAP S/4HANA is een digitale kern die uw onderneming volledig integreert met Leonardo oplossingen als Internet of Things, big data, Mendix koppelingen en nog veel meer toepassingen die zijn gebouwd op het SAP HANA Platform. SAP S/4HANA biedt voor Asset Management oplossingen, zoals het SAP Asset Intelligence Network of de SAP Predictive Maintenance en Service-oplossing. Deze toepassingen stellen een organisatie ook in staat om toegang te krijgen tot gestandaardiseerde, up-to-date stamgegevens en informatie over de prestaties van hun equipments met de mogelijkheid om die informatie en inzichten te delen binnen hun ecosysteem en daarmee efficiënte samenwerking met zakenpartners mogelijk te maken.

 

Neem voor meer informatie over onze EAM practice contact op met Jan de Geus via 088 696 60 00.

Denk hierbij aan

Recente blogs
 • Tips & Tricks: Decompositie op orde en onderhoudsplan conform FMECA structuur
  Het verhogen van de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van assets en ...
 • Tips & Tricks: Klantuitbreidingen in SAP EAM
  Wilt u direct kunnen zien of u het juiste artikel ...
 • Gasunie: Optimalisatie in onderhoud door sluiten van PDCA cyclus
  Op de VNSG EAM & Utilities Themamiddag over Advanced Maintenance ...