• Hoe zet jij je Asset Management data slim in?
  Data Driven Maintenance >
 • SAP document management
  Met de SAP documentbeheer oplossing maken de documenten een geïntegreerd onderdeel uit van uw werkproces.
  SAP DMS >
 • SAP Management of Change
  Wilt u uw wijzigingenbeheer gecontroleerd en gestructureerd uitvoeren? Maak kennis met de Management of Change oplossingen van Magnus.
  SAP MoC >
 • SAP Inspectie Management
  De efficiency van uw onderhoud met 45% per medewerker verhogen? Zet “Magnus Mobiele Inspectie” oplossing in voor al uw belangrijke inspectiewerkzaamheden. 
  SAP IM >

Data Driven Maintenance

Data is binnen Asset Management van strategisch belang. Met de slimme inzet van data en nieuwe technieken, zoals machine learning, kun je een strategische voorsprong nemen. Door uitval te voorspellen door middel van classificatie of je voorraad optimaal te beheren met forecasting. Hoe zet jij je data slim in?

Magnus biedt met haar Data Driven Maintenance aanpak de asset manager de hulpmiddelen om ongewenste gebeurtenissen te voorkomen en data gedreven besluiten te nemen ondersteund met voorspellende modellen. De technologische vooruitgang stelt ons in staat een steeds grotere hoeveelheid aan gedetailleerde en relevante data te verzamelen en te analyseren. De toegenomen mogelijkheden vergroten de potentie voor het verbeteren van de performance op alle niveau’s. Maar de verwachtingen en valkuilen nemen ook exponentieel toe.

De Magnus aanpak

Magnus volgt een bewezen compacte benadering om snel tot waardevolle inzichten te komen. In korte tijd worden de stappen van het CRISP-DM model doorlopen

 CRISP-DM model

 

PDCA Cyclus

De Data Driven Maintenance aanpak van Magnus stelt je in staat om de beschikbare data echt onderdeel van je PDCA-cyclus uit te laten maken. Hiermee leidt het monitoren van het proces tot concrete verbetermaatregelen die worden toegepast in het ontwerp van het proces. Hiermee borg je het principe van continu verbeteren en optimaliseren en kun je je processen naar een hoger niveau brengen.

Links

Denk hierbij aan

Recente blogs
 • Tips & Tricks: Simplify notification management
  De melding in SAP is vaak het startpunt van bijvoorbeeld ...
 • Eerste Nederlandse referentie SAP Management of Change bij Gasunie
  Het recent door SAP geïntroduceerde SAP Management of Change (MoC) ...
 • Nederlandse verzoeken voor DMS improvements
  In het Customer Connection Program luistert SAP ook goed naar ...