Bij alle projecten die we met onze opdrachtgevers starten hopen we altijd op meer dan een project: Het overtreffen van verwachtingen, teamwork, ambitieuze stappen nemen, gaan voor innovatie en een gevoel van wederzijds vertrouwen en partnership. Als dat lukt zijn we pas echt tevreden. We zijn dan ook trots dat Martin Hoff van EBN met ons een filmpje wilde maken om ons partnership te tonen. Zo mooi om samen te mogen werken aan de transitie naar duurzame energie. 

EBN: Energising the digital transition!

Interview met Martin Hoff, Manager Information Management bij EBN, en Milan Meijer, Manager bij Magnus Green over lowcode, data partnership en teamwork.

Over Energie Beheer Nederland

Martin Hoff: “Energie Beheer Nederland (EBN) is een bijzonder bedrijf in de energiesector, waarvan de aandelen voor 100% in handen zijn van de Nederlandse staat. Met onze kennis, kunde en slagkracht leveren wij een significante bijdrage aan de energietransitie in Nederland. Dit doen wij door middel van onze drie strategische pijlers:

  • Our Dutch gas,
  • New energy,
  • Return to nature.

Mendix en Agile ontwikkelmethodiek

Data is daarin heel erg belangrijk om keuzes te kunnen maken op het gebied van beleid en investeringen. Er bestaat geen standaard software voor ons type bedrijf. Daarom hebben wij gekozen voor Mendix en de daarbij behorende Agile ontwikkel methodiek samen met onze partner Magnus.”

Snel en slim de energietransitie faciliteren met Mendix apps

Milan Meijer: “Als Magnus hebben we een aantal applicaties gebouwd te beginnen met de Basisregistraties. Hierin leggen we zowel interne als externe data vast. Voor de Data Analyse hebben we een forecast model gebouwd ten behoeve van de exploitatie van energiebronnen. En voor de Proces inrichting hebben we een Mendix ontwikkelaar en een eindgebruiker schouder aan schouder gezet en die hebben samen, in drie weken, een business proces applicatie gebouwd.”

Martin Hoff: “Door de ontwikkeling van de Mendix applicaties door Magnus kunnen wij snel en slim de energietransitie faciliteren. Het is mogelijk om nieuwe thema’s als aardwarmte of CO2-opslag snel en efficiënt te ondersteunen.”

Meer weten over onze bijdrage bij EBN? Neem dan contact op met Milan Meijer

8 + 12 =