Ed Plug

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben principal bij Magnus Digital Foundation. In de praktijk ben ik afgelopen jaren bij verschillende klanten ingezet als project manager / business consultant.

Ik ben iemand met oog voor de business en haar processen. Ik manage projecten niet sec door het monitoren van plan/planning/ actielijsten, maar lever ook graag een inhoudelijke bijdrage. Daar zit mijn toegevoegde waarde.

Wat voor projecten werk je zoal aan?

Aan complexe projecten: Complex qua E2E-proces-impact, qua betrokken werkmaatschappijen / bedrijfsonderdelen, en qua bijdrage aan strategische doelen. Momenteel werk ik aan verschillende programma’s binnen de bouw- en installatiesector.

Wat is je achtergrond?

Ik heb de HTS Informatica afgerond.

Wat zijn je sterke punten?

Ik ben analytisch, gestructureerd, en spreek zowel de taal van de IT als van de business. Ik kan het grijze gebied tussen IT en business heel goed invullen, in “Jip & Janneke” taal uitleggen aan de klant. Deze componenten vind ik het leukste om te doen.

Wat moeten we nog meer van je weten?

Ik ben gelukkig getrouwd en heb twee werkende kinderen. Voor de ontspanning speel ik graag golf. Je kunt me het hele jaar door meerdere keren per week op de golfbaan vinden.

Neem contact op met Ed

13 + 14 =