Eefke te Grotenhuis

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben consultant in het Digital Transformation team van Magnus Red.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een Bachelor Technology Management in Groningen gedaan, waarbij er een grote focus ligt op het uitvoeren van bedrijfsbezoeken om daar de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Daarna heb ik in Rotterdam de Master Strategic Management afgerond.

Wat voor projecten doe je zoal?

Als Digital Transformation consultant houd je je voornamelijk bezig met het analyseren en herinrichten van de IT-Architectuur met daarbij de juiste uitrol naar de organisatie toe. Open Source software heeft daarbij een grote rol gespeeld in de projecten die ik heb afgerond. Zo omvatte afgelopen project bijvoorbeeld een carve-out in de mediabranche, hierbij was het van groot belang dat de ‘nieuwe’ organisatie zo snel mogelijk weer zijn volledige processen werkend had. Ook bij een intern project heb ik aan een Open Source software implementatie gewerkt, waardoor veel maatwerk toegepast kon worden.

Wat zijn je sterke punten?

Ik ben een kritisch denker, ik doorgrond graag eventuele ‘knelpunten’ en heb snel door als iets nog niet optimaal is. Dit komt wellicht voort uit het feit dat ik me graag ontwikkel op allerlei gebieden en snel verbanden zie tussen verschillende vraagstukken.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Anderen omschrijven me vaak als een echt ‘gezelligheidsdier’. Alles waarbij je het woord ‘gezellig’ kunt gebruiken zijn activiteiten waar ik me graag mee bezig houd!

Neem contact op met Eefke

1 + 4 =