Eefke te Grotenhuis

Wat is je rol binnen Magnus?

Binnen Magnus Digital ben ik Digital Transformation consulant.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een Bachelor Technology Management in Groningen voltooid, waarbij een grote focus ligt op het uitvoeren van bedrijfsbezoeken om daar de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Daarna heb ik in Rotterdam de Master Strategic Management afgerond. Mijn eerste projecten bij Magnus gingen vooral in op het implementeren van OpenSource software in de Mediabranche. Dit heeft mij de kans gegeven om niet alleen functioneel, maar ook technisch systeem opbouwen te begrijpen.

Wat voor projecten doe je zoal?

Ik werk vaak aan projecten waarbij de hoofdactiviteiten gefocust zijn rondom procesanalyses en implementaties van systemen. Complexe materie eigen maken, het overzien en schakelen tussen meerdere deelgebieden is iets wat mij energie geeft. Op dit moment werk ik met collega’s aan een groot ERP implementatietraject in de Bouwbranche waarbij Magnus voornamelijk de coördinatie op zich neemt. In mijn vorige rol heb ik een bedrijf in de Retailbranche mogen begeleiden in een software selectietraject.

Wat zijn je sterke punten?

Ik ben analytisch, resultaatgericht en kan me snel verdiepen in nieuwe topics. Daarnaast schakel ik makkelijk tussen coördinatie en inhoud.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik houd van reizen en koken. Gezellig met grote groepen tafelen word ik enorm gelukkig van!

Neem contact op met Eefke

2 + 6 =