Elise van Ginkel

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik werk als consultant binnen het energieteam van Magnus Energy.

Aan wat voor projecten werk je zoal?

Ik heb gewerkt aan de marktkoppeling van de elektriciteitsmarkten van het Verenigd Koninkrijk en Ierland (SEM-GB). Momenteel ben ik werkzaam binnen het CWE project, de integratie van de Centraal West Europese elektriciteitsmarkt als PMO, maar ook als analist bij ECC (European Commodity Clearing), een clearing en settlement partij van onder andere elektriciteit.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een bachelor in Communicatie-en Informatiewetenschappen (Radboud Unversiteit Nijmegen) en een master in Internationale Betrekkingen (Rijksuniversiteit Groningen), met de focus op energie. Ik heb tijdens mijn studie meerdere malen in het buitenland gestudeerd (Frankrijk & Verenigde Staten) en stage gelopen (Noorwegen, Nederlandse ambassade). Ik ben sinds februari 2019 werkzaam bij Magnus.

Wat zijn je sterke punten?

Ik ben flexibel en kan mij goed aanpassen aan verschillende situaties en culturen, wat erg bruikbaar is binnen een internationale werkomgeving. Daarnaast kan ik goed complexe informatie en processen structureren en hierdoor het overzicht houden.

Wat moeten we nog meer over je weten?

In mijn vrije tijd hardloop ik graag, dus wanneer ik op reis ben gaan de hardloopschoenen altijd mee in de rugzak! Daarnaast ben ik vaak creatief bezig en vind ik het leuk om nieuwe plekken in het binnen-en buitenland te ontdekken.

Neem contact op met Elise

8 + 11 =