Rapid development met Mendix

Endemol is een belangrijke speler in een markt waar creativiteit en flexibiliteit van groot belang zijn. De traditionele applicaties voldoen niet aan de wens om snel in te kunnen springen op veranderende vereisten. Magnus introduceerde het Mendix platform bij Endemol en werkte schouder aan schouder aan het standaardiseren van verschillende business processen, waarbij de flexibiliteit behouden blijft. Op dit moment draaien er vier verschillende modules bij Endemol en blijft de functionaliteit groeien. Het resultaat? De extreem snelle ontwikkeling maakt het voor IT mogelijk om real-time te reageren op veranderende business requirements.

 

Over Endemol Shine Nederland

Endemol Shine Nederland is onderdeel van Endemol Shine Group: ‘s werelds grootste onafhankelijke producent van televisie- en digitale content, met meer dan 80 vestigingen in 31 landen. De onderneming is actief in alle belangrijke internationale territoria en opkomende markten, zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland en Nederland, maar ook Oost Europa, Latijns-Amerika, India, Zuid-Afrika, Australië en het Midden-Oosten.

Het bedrijf produceert jaarlijks 10.000 uur content, verspreid over diverse genres, waaronder entertainment, reality, game shows, comedy, drama, soap, sport, informatief, animatie en speelfilms.

 

Links