Start-up versnelling en professionalisering

In onze ambitie om bij te dragen aan de energietransitie delen we de vreugde door het ondersteunen van initiatieven en start-ups die deze overgang naar een duurzaam energiesysteem mogelijk maken.

Het belangrijkste kenmerk van start-ups en scale-ups is de behoefte aan ervaren mensen en geld. Het inhuren van ervaren management consultants om hun organisaties te professionaliseren is vanwege financiële redenen vaak niet mogelijk. Magnus Energy biedt zijn diensten via een ander bedrijfsmodel dat een deel van de risico’s van de start-up op zich neemt.

We bieden management, organisatorisch advies en praktische ondersteuning. Bovendien dragen onze consultants als mentor bij in verschillende start-ups en scale-ups.

 

Onze diensten

  • Proces- en organisatieprofessionalisering
  • Implementatie van open source software
  • Investeringen en participatie in start-ups en scale-ups

Start up Opdrachtgevers

Verder sparren over Energy transition start-ups? Neem dan contact op met Sawan Bruins

4 + 7 =

KlimaatEnergieKoepel (KEK)

​Magnus Energy voelt zich verantwoordelijk om op een andere manier bij te dragen aan de gemeenschap en daarom participeren we bijvoorbeeld in de KlimaatEnergieKoepel.

Stichting KEK staat voor KlimaatEnergieKoepel en vertegenwoordigt honderden young professionals die zich zorgen maken over het tempo waarin klimaatverandering wordt aangepakt in Nederland. Consultant Line van Kesteren heeft een mooie rol in het versnellen van dat tempo. Zij brengt als voorzitter van de groep jonge professionals uit de energiesector ideeën in bij beslissers in de klimaatonderhandelingen in Nederland.