Esmee Peet

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben Senior Consultant in het Digital Foundation team van Magnus Digital. Met dit team realiseren we digitale transformatie projecten bij verschillende klanten met behulp van de nieuwste technologieën. 

Wat voor projecten doe je zoal?

Binnen Magnus werk ik aan verschillende projecten. Op het gebied van analytics heb ik me bezig gehouden met het opzetten van datawarehouses, het bouwen van rapportages in verschillende rapportage tools en het begeleiden van datamigraties. Op dit moment focus ik mij vooral op het begeleiden van digitaliseringstrajecten op het gebied van ERP. Het helpen van de klant bij het inrichten van een nieuw ERP systeem vind ik erg leuk om te doen, omdat er veel bij komt kijken en je met het gehele bedrijf in aanraking komt.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een bachelor in Operations Management aan de University of Delaware en een master in Business Information Management aan de Erasmus Universiteit. Daarbij heb ik altijd al een sterke interesse in data en digitalisering gehad, wat bij Magnus goed tot zijn recht komt.   

Wat zijn je sterke punten?

Ik vind het leuk om analytisch bezig te zijn en met mijn enthousiasme teams te motiveren om samen naar een einddoel te werken. Daarnaast ben ik leergierig en vind ik het gaaf om met verschillende bedrijven en projecten bezig te zijn. 

Wat moeten we nog meer over je weten?

Naast het werken vind ik het leuk om sportief bezig te zijn. Ik heb altijd op hoog niveau gehockeyd. Nu ben ik vooral bezig met hardlopen, racefietsen en tennis. En natuurlijk ben ik actief in het Magnus hockeyteam!

Neem contact op met Esmee

9 + 10 =