Evenementen en seminars

Hoe maak je met low code het verschil in je SAP landschap?

Daar weten wij als Mendix en SAP expert het fijne van! Op dinsdag 1 oktober vertellen we je er graag alles over tijdens Connect to Innovate in Nieuwegein. Met ook dit jaar weer veel innovatie, maar wel de vertrouwde gezichten van Peter-Jan, Vincent, Jos, Jan, Frank, Chris, Wouter, Kimm, en Lex. En natuurlijk alle laatste insights op het gebied van Mendix on top of SAP, Analytics en de digital core. Zien we je daar?

Lees verder »

VNSG Analytics Dag “Data Driven met SAP” op 14 mei

Wil je in één dag helemaal bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen op SAP Analytics gebied? Kom dan op dinsdag 14 mei naar het Spoorwegmuseum in Utrecht. De VNSG focusgroepen BI en EPM organiseren dan namelijk de VNSG Analytics dag “Data Driven met SAP” en Magnus is er natuurlijk bij. Lees verder »

Meer leren over Advanced Maintenance? Kom 11 april naar de VNSG Themamiddag

Op donderdag 11 april vindt bij SAP in Den Bosch de jaarlijkse themamiddag van de VNSG focusgroepen Utilities en EAM plaats. Als SAP recognized expertise partner Enterprise Asset Management (EAM) is Magnus natuurlijk aanwezig om kennis te delen. Lees verder »

Heb jij de ‘digital touch’? Kom langs op Mendix World!

Het grootste low-code event ter wereld komt naar Ahoy en natuurlijk is Magnus erbij. Op 16 en 17 april staat Ahoy Rotterdam helemaal in het teken van digitale transformatie tijdens Mendix World 2019. Meer dan 3000 deelnemers uit business en IT kunnen zich twee dagen lang onderdompelen in low-code applicatie ontwikkeling. Lees verder »

Cyber security briefing op 2 april: “Hoe beveilig ik de digitale infrastructuur van mijn bedrijf?”

Hoe beveilig je je kritische digitale bezittingen/ kroonjuwelen? Hoe bestrijd je een Zero-Day Exploit of een DDOS aanval? Wat doen Fortune 500 bedrijven om een veilige organisatie te creëren die klaar is om de hedendaagse cyber uitdagingen te weerstaan? Dat vertellen we je allemaal tijdens de cyber security briefing op dinsdag 2 april. Lees verder »

Vierde “Get to know S/4 HANA training” op 18 april

Voor de vierde keer op rij organiseren we op 18 april een interactieve Get to know S/4 HANA training. De training werd hoog gewaardeerd door eerdere deelnemers. Heb jij de training nog niet gevolgd? En ben je benieuwd wat de impact van S/4 HANA is voor jouw organisatie? Geef je dan snel op voor deze leerzame middag. Lees verder »

Magnus organiseert Mendix Meetup: How High Can Low-Code Go?

Dinsdag 12 februari organiseren we als Magnus Green onze eerste Mendix Meetup. Een avond speciaal voor developers die meer willen weten over de “onbegrensde” mogelijkheden van het Mendix platform.

Lees verder »

Nieuwe ‘Get to know S/4 HANA training’ gepland op 5 februari 2019

Na het grote succes van de S/4 HANA training op 15 november staat de nieuwe training gepland op dinsdag 5 februari. Weet jij al wat je kunt verwachten van S/4 HANA? En wat de impact is voor jouw organisatie? In een middag ben je helemaal op de hoogte. Lees verder »

Get to know S/4 HANA training – donderdag 15 november

What can you expect from S/4 HANA? S/4 HANA is hot, en nu op een stevig niveau met de huidige versies, 1809 voor on-premise en 1808 voor de cloud. Maar wat kun je verwachten? En wat is de impact voor jouw organisatie? Dat hoor je allemaal op donderdag 15 november van 13:00 tot 16:30 uur bij Magnus in Naarden.  Lees verder »

Webinar 7 september: S/4HANA Group Reporting

Op vrijdag 7 september organiseert de VNSG focusgroep Enterprise Performance Management een webinar over (Financial) Group Reporting. Bart Peijnenburg van SAP zal de roadmap hieromtrent presenteren.

Lees verder »

Wat is voor jouw organisatie de beste route naar S/4 HANA?

Dat, en veel meer, vertellen we je graag op dinsdag 2 oktober tijdens Connect to Innovate in Nieuwegein. Natuurlijk zijn we ook dit jaar weer vertegenwoordigd door de vertrouwde gezichten van Jan, Jos, Peter-Jan, Vincent, Chris, Wouter en Greetje. En zoals altijd helpen we je graag de juiste keuzes te maken. Lees verder »

IFRS16 Expert sessie, dinsdag 11 september

Val je onder het IFRS16 rapportage regime? Dan moet je vanaf het boekjaar dat in 2019 start al je huur- en leaseverplichtingen rapporteren op je balans. Dat is geen sinecure, omdat deze lease contracten meestal verspreid beschikbaar zijn in organisaties en het veelal om enkele honderden tot duizenden contracten gaat. Heb jij nog niets geregeld voor IFRS16? Lees verder »

Webinar: Manage your assets, compliance and safety with an integrated solution approach

Are you looking for top expertise to bring your work environment to a higher and safer level?

SAP Enterprise Asset Management (EAM) helps organizations by efficiently managing the entire lifecycle of physical assets resulting in reduced operating costs, asset utilization and improved EHS performance. Magnus (for EAM) and YASH (for EHS) are known and experienced partners to support you in achieving your goals on EAM/EHS. Lees verder »

Get to know S/4 HANA training – maandag 18 juni

GET TO KNOW S/4 HANA TRAINING
What can you expect from S/4 HANA?

S/4 HANA is hot, en nu op een stevig niveau met de huidige versies, 1709 voor on-premise en 1802 voor de cloud. Maar wat kun je verwachten? En wat is de impact voor jouw organisatie? Dat hoor je allemaal op maandag 18 juni van 14:00 tot 17:30 uur bij Magnus in Naarden. Lees verder »

Gericht innoveren met Mendix tijdens VNSG Gebruikersdag EAM

Op donderdag 12 april organiseert de VNSG de jaarlijkse Enterprise Asset Management Gebruikersdag bij SAP in Den Bosch. Deze dag is bedoeld voor alle professionals binnen service en onderhoud, die functioneel of business verantwoordelijk zijn voor de invulling van EAM. Het is een uniek evenement waar je in één dag de laatste ervaringen en ontwikkelingen op het gebied van EAM hoort. Magnus sponsort deze themadag met een presentatie en een stand.

Lees verder »

13 maart VNSG EAM focusgroep middag bij Magnus

Op dinsdag 13 maart vindt de VNSG EAM focusgroep meeting plaats bij Magnus. Geïnteresseerden zijn vanaf 12.30 uur welkom op ons kantoor in Naarden. Op de agenda staat een update over het Customer Connection programma, een presentatie over de mogelijkheden van OpenText en presentaties over “Data controlled maintenance” en “SAP & Mendix – Best of both worlds”. Lees verder »

2 maart: Consultancy Tour bij Magnus Red

Op vrijdag 2 maart is het zover: dan bezoeken 30 Groningse studenten bedrijfskunde het kantoor van Magnus Red. Wij zijn de laatste stop in de Consultancy Tour van studievereniging EBF. Ook dit jaar maken we er een onvergetelijke middag van. Wat we gaan doen? Lees verder »

23 februari: Inhouse dag in … Groningen

Rondetafel best practices s/4HANA implementaties

Welke vragen en twijfels heeft u als het gaat om een migratie naar S/4HANA?

Veel bedrijven hebben nog veel vragen over de (mogelijke) transitie naar S/4 HANA. Daarom organiseren we op dinsdag 14 november een Ronde Tafel met als thema “Best practices met S/4 HANA implementaties”. Lees verder »

Magnus en YASH delen internationale S/4 HANA kennis tijdens connect to innovate

Op dinsdag 3 en woensdag 4 oktober vindt in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein connect to innovate plaats. In dit nieuwe tweedaagse kennisevent worden het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum en de SAP Inspiration Days volledig met elkaar geïntegreerd. Lees verder »

Mooie presentaties van ABN AMRO Lease en Trespa tijdens VNSG BI event

Op donderdag 18 mei was het Postillion hotel in Bunnik het toneel voor de VNSG BI Themadag. Met zo’n 250 deelnemers, een breed scala aan presentaties, en een goede sfeer op de informatiemarkt, een mooi event om deel van uit te maken. Lees verder »

Masterclass Preventief onderhoud dinsdagmiddag 13 juni 2017

Op dinsdag 13 juni staat bij Magnus Preventief Onderhoud centraal. Tijdens deze masterclass behandelen we de wijze waarop u de verschillende typen onderhoudsplannen in SAP kunt gebruiken en lichten we de nieuwe features van SAP Preventief Onderhoud toe. Lees verder »

BI Event: Simple Analytics?! 18 mei Bunnik

Op donderdag 18 mei rijden we met onze Magnus Mini bij het Postillion hotel in Bunnik naar binnen. Want wie wil er nu niet zo af en toe eens in de driver’s seat zitten? We laten je dit gevoel graag zelf ervaren. Op het marktplein en in de presentaties. Lees verder »

Hoe benut je het enorme potentieel van IoT – webinar 2 mei

Welke mogelijkheden ontstaan er voor jouw organisatie wanneer fysieke objecten en de virtuele wereld samenkomen? Webinar (Engels), dinsdagmiddag 2 mei van 16:00 tot 17:00 uur. Lees verder »

Bezoek de VNSG Themadag EAM op 6 april

Op donderdag 6 april organiseert de VNSG focusgroep Enterprise Asset Management (EAM) de themadag en natuurlijk is het EAM team van Magnus aanwezig. Lees verder »

Magtalks programma dinsdag 20 september 2016

Het programma (direct inschrijven)

Welke innovaties zou jij graag realiseren in je organisatie? Wat zijn je ambities?

Op Prinsjesdag vertellen Lourens Schouwink, CFO bij schadespecialist CED, Reynier van Bommel, CEO van het welbekende schoenenmerk van Bommel, en de uit Amerika overgevlogen James Lee, Head of sales Glass at Work bij Google hun verhaal. Lees verder »

MAGTALKS2016: Verkiezing en inspiratie met Tom van ‘t Hek en Charles Groenhuijsen

Heeft u Prinsjesdag al geblokt voor het jaarlijkse inspiratie event bij Magnus? Ik wel! Met workshops agile cooking, een presentatie door een van ’s werelds grootste tech bedrijven, interessante klantcases en een afsluitende keynote door Charles Groenhuijsen over de Amerikaanse Verkiezingen is het programma beter dan ooit. Reserveer dinsdagmiddag 20 september alvast in uw agenda, dan zien wij elkaar bij Magnus in Naarden. Lees verder »

Meet Magnus at Mendix World, 7 en 8 juni 2016

Dinsdag 7 en woensdag 8 juni is Magnus aanwezig op Mendix World 2016. We nodigen je van harte uit om de toekomst van digitale innovatie met ons te ervaren bij de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Beide dagen of één dag. Lees verder »

12 mei: Axel Groothuis keynote in Stockholm

Magnus Red partner Axel Groothuis zal op 12 mei 2016 in Stockholm spreken over de Supply Chain van 2020. De keynote vindt plaats tijdens het grootste e-commerce event van Scandinavië Lees verder »

Bezoek de VNSG Themamiddag EAM & PS op 15 maart

Op dinsdag 15 maart organiseren de VNSG focusgroepen Enterprise Asset Management (EAM) en Project Systems (PS) de themamiddag “Projectmatig onderhoud” en natuurlijk is het EAM team van Magnus aanwezig. Nathan Snoei zal tijdens deze middag een power pitch geven over MRS Resourceplanning op projecten. Lees verder »

Informatiemiddag ‘Management of Change’: dinsdag 10 november 2015

‘Stilstand is achteruitgang.’ Om in een competitieve markt te overleven moet je als bedrijf voortdurend blijven innoveren. Daarbij zijn veranderingen aan installaties, processen, documentatie, of het personeelsbestand onvermijdelijk. En daar zijn altijd risico’s aan verbonden. Lees verder »

Magtalks programma dinsdag 15 september 2015

Het programma voor de MagTalks is bekend!

15+ Nieuwe inzichten over veranderende business modellen, retail, media en de menselijke factor. Dat is het programma voor ons jaarlijkse inspiratie event, de MagTalks. Lees verder »

Uitnodiging MagTalks, het inspiratie event op dinsdag 15 september 2015

Mijn naam is Tom van ’t Hek, uw host tijdens het jaarlijkse Magnus inspiratie event; de MagTalks. Een middag vol innovatie, technologie en veel nieuwe inzichten. Reserveer dinsdagmiddag 15 september alvast in uw agenda, dan zien wij elkaar bij Magnus in Naarden.

Lees verder »

Presentatie SAP MoC door Gasunie op EH&S congres in Amsterdam

Gasunie spreekt over haar ervaringen met SAP Management of Change tijdens de “International SAP Conference on Environment, Health, and Safety Management” te Amsterdam op 25 juni 2015. Lees verder »

Webinar 9 april: nieuwe functionaliteiten in SAP DMS

Het Customer Connection Program van SAP biedt gebruikers de gelegenheid verbetervoorstellen in te dienen. Andere gebruikers kunnen hierop stemmen en de voorstellen met de meeste stemmen worden door SAP uitgevoerd. Lees verder »

21 januari: Boekpresentatie Shopping Tomorrow

Vanmiddag lanceerde het onderzoeksprogramma Shopping2020 het boek Shopping Tomorrow. Het zijn de pennenvruchten van 660 experts uit de retail-, finance- & travel-industrie, die maandenlang hard hebben gewerkt. Eurogroup Consulting (nu Magnus Red)  schreef hieraan mee, samen met de expertgroep Online Handelsplatformen Lees verder »

21 en 22 januari: Handelsplatformen op WWVD

Amazon, Bol Plaza, Marktplaats, De Negen Straatjes.nl, Ebay – steeds meer internationale giganten maar ook local heroes stellen hun webshop open voor derden. Online handelsplatformen zijn niet meer weg te denken in het nieuwe retaillandschap.

Eurogroup Consulting onderzocht Lees verder »

27 november: de toekomst van shoppen op PI2014

Op donderdag 27 november zal Axel Groothuis op Packaging Innovations 2014 een presentatie geven over de toekomst van shoppen. Hoe winkelt de consument Lees verder »

Het filmpje van onze Magnutude 2DAY staat live

Op Prinsjesdag bruiste het op ons kantoor in Naarden van de energie. Met als thema “Magnutude 2DAY, nu al business value creëren met de tools van morgen” boden we onze relaties een middag boordevol innovatie en inspiratie. Lees verder »

26 november: E-commerce kansen voor uitgevers

Axel Groothuis spreekt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag op 26 november over e-commerce kansen voor uitgevers. Zij zoeken naar manieren om nieuwe inkomsten Lees verder »

27 november: E-commerce workshop studenten

Donderdag 27 november geeft Eurogroup Consulting een e-commerce workshop aan studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens het Bachelor Symposium 2014 Lees verder »

23 september: Shopping Today

Eurogroup Consulting doet voor het tweede jaar mee aan onderzoeksprogramma Shopping2020, dat de toekomst van (online) winkelen in Nederland onderzoekt. Dit jaar als voorzitter van de expertgroep Handelsplatformen, samen met Marktplaats Zakelijk. Axel Groothuis zal op Shopping Today Lees verder »

16 september: Inzichten uit Shopping2020 bij de Magnutude

Axel Groothuis spreekt 16 september over de inzichten uit Shopping2020 op de Magnutude 2DAY, het kennisevent van Magnus.

Lees verder »

Magnutude 2DAY, dinsdag 16 september 2014

Wat hebben een Tesla, WE Fashion, RET, Kao, en Google Glass met elkaar gemeen? Op dinsdag 16 september hoort u er alles over… Lees verder »

Trendwatcher Vincent Everts verzorgt keynote tijdens jaarlijkse innovatie event van Magnus op Prinsjesdag

Compleet met Google Glass in gifgroen pak komt Vincent Everts in zijn Tesla aangereden. Het summum van nieuwe technologie, hij ademt het en neemt je er vol enthousiasme in mee. Directors Peter-Jan, Hans en Andre hebben het al mogen ervaren. Riemen vast en gaan. Een inspirerende beleving. Lees verder »

19 mei: E-commerce workshop voor studenten

Maandag 19 mei geeft Eurogroup Consulting een e-commerce workshop aan studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens het International Symposium 2014 presenteren consultants Adel Kadric en Samara Minnema een real-life casus Lees verder »

17 april: Alumniborrel

Op donderdag 17 april organiseren Eurogroup en zusterbedrijf Magnus de jaarlijkse alumniborrel. We organiseren hem jaarlijks, maar niet eerder met een externe spreker Lees verder »

Magnus presenteert omnichannel oplossing tijdens Mendix World 2014

Op 3 en 4 april presenteert Magnus tijdens Mendix World 2014 zijn omnichannel oplossing. In het thema ‘A new dimension in commerce’ delen we op interactieve wijze onze frisse blik op commerce. Daarnaast geven we demo’s van applicaties die we al voor diverse klanten hebben gerealiseerd. Lees verder »

VNSG themamiddag Mobility voor service en onderhoud

Op dinsdag 18 maart organiseert de VNSG Focusgroep EAM een themamiddag “Mobility voor service en onderhoud”. Met diverse referenties in dit speelveld en uitgebreide ervaring op het gebied van EAM/PLM en mobile is Magnus hier natuurlijk present. Lees verder »

Magnus met stand op Delftse Bedrijvendagen

Op 18 februari stonden we met een stand op de Delftse Bedrijvendagen bij de TU Delft. Het was heel leuk om eens een dagje in een totaal andere wereld te zijn en te praten met een grote diversiteit aan veelal ambitieuze studenten. Lees verder »

Magnus in de vijfde versnelling op VNSG Business Intelligence dag

Op dinsdag 10 december organiseerde de VNSG focusgroep BI dé VNSG Business Intelligence dag in congrescentrum De Heerlickheijd te Ermelo. Als BI specialist van het eerste uur en SAP Validated Expertise Partner Datawarehousing was Magnus natuurlijk goed vertegenwoordigd op deze dag. Lees verder »

Magnutude 2020, dinsdag 17 september 2013

In 2020…

  • Weet uw computer, tablet, telefoon, bril of horloge dan simpelweg wie u bent en wat u wilt doen?
  • Worden uw werkprocessen veel meer visueel? Gebruiken we 3D geprinte objecten om beter onze gedachten vorm te geven?
  • Is alle bedrijfsinformatie altijd en overal realtime beschikbaar?
  • Zijn alle financiële processen paperless? Lees verder »

Cross Channel Retailing staat centraal bij Eurogroup Consulting en Magnus tijdens Webwinkel Vakdagen 2013

Op woensdag 23 en donderdag 24 januari zijn Eurogroup Consulting en Magnus met een gezamenlijke stand aanwezig tijdens de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. Het totaalconcept dat deze combinatie zo sterk maakt zorgt al meer dan 15 jaar voor tevreden klanten, waaronder veel toonaangevende retail- en productmerken. Lees verder »

Magnus ronde tafel sessie SAP EAM bekroond met SAP Validated Expertise Partnership’s (VEP)

“Om de maximale beschikbaarheid van uw installaties te kunnen garanderen zijn periodieke inspecties van uw Equipments essentieel.”

Op dinsdag 11 december 2012 heeft de EAM / PLM groep in Naarden een ronde tafel sessie georganiseerd met als onderwerp “Inspectiemanagement binnen de Onderhoudswereld”.   Lees verder »

Themamiddag, donderdag 11 oktober: Uitdagende tijden voor uw debiteurenbeheer: hoe houdt u grip op uw debiteuren?

Al geruime tijd verkeren Nederland en Europa in een economische crisis. Dit heeft veel negatieve gevolgen voor zowel de consument als het bedrijfsleven. Een van de duidelijk merkbare effecten voor uw organisatie is een verslechterend betalingsgedrag. Dit mondt direct uit in een groter beslag op uw werkkapitaal, renteverliezen en toegenomen debiteurenrisico’s. Lees verder »

Dinsdag 25 september SAP Espresso sessie Business at your fingertips volgens ISS Facility Services

ISS Facility Services uit De Meern was de eerste winnaar van de Business at your Fingertips Award. Het ISS-team bedacht een intelligente app die schoonmakers helpt om hun werk beter, efficiënter en doelgerichter uit te voeren. De app maakt slim gebruik van sensoren en augmented reality. Lees verder »

Magnutude, een middag vol innovatie voor onze relaties

Net geïnstalleerd in ons nieuwe kantoor, omgeven door inspirerende namen als Michael Porter, Steve Jobs, Leonardo da Vinci en Johan Cruyff komen we tot de mooiste ideeën. Deze inspiratie willen we het liefst aan onze relaties doorgeven. Daarom heeft op dinsdag 18 september 2012 de eerste editie van de Magnutude plaatsgevonden. Een middag waarbij innovatie, het verbeteren van processen, besparen van kosten en/of verhogen van omzet centraal stonden. Lees verder »

Ontdek zelf de veelzijdigheid van SAP HANA met Magnus workshop

De HANA technologie van SAP doet behoorlijk wat stof opwaaien in IT land. De mogelijkheden van SAP HANA zijn eindeloos, zijn veelzijdigheid is ongekend. SAP HANA is een volume tijger, een speurneus, een glazen bol, een ijzersterke simulator en een F-16 dashboard ineen. Lees verder »

Tweede jaargang SAP Beheer Benchmark van start

Afgelopen jaar hebben de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en Magnus als pilot een SAP beheer benchmark opgezet. Deze geeft inzicht in de prestaties en kostenniveaus van SAP beheer bij verschillende organisaties. Dit jaar is de benchmark verder uitgewerkt en hebben we als doelstelling een groter aantal organisaties deel te laten nemen. Daarmee wordt de vergelijking nog beter en de resultaten voor de deelnemende organisaties alleen maar waardevoller. Lees verder »

SEPA Scan in één dag

Single European Payment Area (SEPA) wordt op 1 februari 2014 verplicht voor Euro betalingen en incasso’s. Dit betekent dat uw SAP pakket begin 2014 klaar moet zijn voor het uitvoeren van SEPA betalingen en incasso’s en voor het aanmaken en opslaan van mandaten in geval van incasso’s. In september 2009 is Magnus in samenwerking met de ING bank al begonnen met de voorlichting over SEPA aan zijn klanten. Nu SEPA weer op de kaart komt bij bedrijven hebben we een scan ontwikkeld voor de invoering van SEPA. Met deze scan kunnen we binnen een dag zien waar de knelpunten voor uw onderneming liggen. Lees meer over SEPA.

Voor meer informatie over de SEPA scan kunt u contact opnemen met Greetje Gompelman-Kooima via 088 696 60 00. Lees verder »