Meer leren over Advanced Maintenance? Kom 11 april naar de VNSG Themamiddag

Op donderdag 11 april vindt bij SAP in Den Bosch de jaarlijkse themamiddag van de VNSG focusgroepen Utilities en EAM plaats. Als SAP recognized expertise partner Enterprise Asset Management (EAM) is Magnus natuurlijk aanwezig om kennis te delen.

Advanced maintenance

Het vraagstuk van de middag is: “Hoe gaan de toepassingen van Advanced maintenance onze werkzaamheden bepalen?”

Op de stand vertellen we je graag meer over onze ervaringen met Advanced maintenance. Daarvoor combineren we onze jarenlange ervaring met Asset management met onze frisse kijk op Advanced Analytics. Ter illustratie geven Han Raaijmakers en Nathan Snoei een presentatie over ‘Data driven maintenance’.

Presentatie ‘Data Driven Maintenance – Analyse in de praktijk’

Wat komt er allemaal kijken bij een data analyse ten behoeve van predictive maintenance? In een kort overzicht nemen we je mee in één van onze klantprojecten op het gebied van data driven maintenance en delen we de lessons learned.

Deze presentatie vindt plaats tijdens de plenaire power pitches deel 1 van 15:55 tot 16:35 uur.

Presentatie ‘Implementatie PDCA-cyclus in onderhoudsplanning bij Gasunie’

Overweeg je meer te doen met preventief of conditie-gebaseerd onderhoud? Dan is deze presentatie door Thomas Jones een aanrader. In deze case van Gasunie zijn diverse voors en tegens aan het licht gekomen waarbij op een pragmatische manier om is gegaan met de mogelijkheden die technologie biedt om onderhoud te optimaliseren.

Deze presentatie vindt plaats tijdens de parallelle sessies B van 13:50 tot 14:35 uur.

Meld je aan

Wil je ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen op het gebied Advanced Maintenance? Geef je dan gratis op voor deze middag via de website van de VNSG. Neem voor meer informatie contact op met Jan de Geus via 088 696 6000.