Cyber security briefing op 2 april: “Hoe beveilig ik de digitale infrastructuur van mijn bedrijf?”

Hoe beveilig je je kritische digitale bezittingen/ kroonjuwelen? Hoe bestrijd je een Zero-Day Exploit of een DDOS aanval? Wat doen Fortune 500 bedrijven om een veilige organisatie te creëren die klaar is om de hedendaagse cyber uitdagingen te weerstaan? Dat vertellen we je allemaal tijdens de cyber security briefing op dinsdag 2 april.

aanmeldbutton-cyber-security-briefingCyber security briefing

In het huidige tijdperk van ‘digital transformation’ vormen geavanceerde en gevarieerde cyber-aanvallen een serieus veiligheidsrisico voor datalekken binnen je organisatie.

We begrijpen dat het voor bedrijven een echte uitdaging is om deze veiligheidsissues het hoofd te bieden en een duurzame security architectuur te implementeren. Daarom organiseren wij een cyber security briefing met twee experts op dit onderwerp:

Sprekers

 BOB VAN DER GRAFT -cyber-security-briefing MANGA SRIDHAR AKELLA -cyber-security-briefing
BOB VAN GRAFT, CIO van de Vrije Universiteit. Bob praat je bij over zijn ervaring met de ‘Nuclear security summit’ in Den Haag met alle wereldleiders (o.a. Barack Obama en de Chinese president Xi Jinping). En hij neemt je mee in de complexe IT security omgeving binnen de VU. MANGA SRIDHAR AKELLA, Global Head Cyber Security practice YASH Technologies. Sridhar vertelt hoe hij multinationals en overheidsorganisaties adviseert over cyber security en welke oplossingen hij daar implementeert. En hij zal schetsen hoe je een cyber security beleid opzet.

Programma

14:30 Ontvangst met drankjes
15:00 Start van de presentaties. Leer meer over alle aspecten van cyber security en krijg praktische tips om een tot een duurzame IT security omgeving te komen. Natuurlijk zorgen wij voor genoeg tijd voor uw vragen.
17:00 Borrel en netwerken

Aanmelden

Meld je via dit formulier direct aan.

Samenwerking met YASH

YASH Technologies is al jaren onze partner op het gebied van “hybrid shoring”. Tijdens een recent bezoek aan India kregen we een presentatie over cyber security. Een onderwerp waar YASH heel veel ervaring mee heeft en waar we in Nederland nog zoveel over kunnen leren. Om deze expertise te delen vliegt Sridhar speciaal voor onze relaties naar Nederland voor deze briefing.

Hybrid shoring

Veel grote organisaties hebben ervaring opgedaan met het offshoren van diverse IT services. Met wisselend succes. YASH en Magnus hebben geleerd van die ervaringen en hebben gezamenlijk het concept van “Hybrid Shoring” opgezet: dit is een mix van lokale customer intimacy (Magnus) en efficiënte offshore capaciteiten (YASH). Met dit concept worden (middelgrote) klanten in staat gesteld om hun TCO met 40-50% te verlagen met gelijkblijvende of verbeterde service.

Over YASH

YASH Technologies is gericht op klantsucces. Als vooraanstaand dienstverlener en partner op het gebied van technologie en outsourcing voor medium en grote internationale klanten, bevorderen we de prestaties en businesswaarde van de gehele klantorganisatie. Dit komt door inzet van innovatieve technologie en onze flexibele delivery modellen.

YASH uitgebreide dienstverlening zorgt voor een holistische kijk op onze klanten en leidt tot resultaten boven verwachtingen. Deze aanpak integreert enterprise oplossingen en diensten, best practices, het strategisch outsourcen van applicaties en onderhoud, en de SAP consultancy en integratiediensten. Yash is met cyber security actief in de volgende deelgebieden:

Magnus-YASH Cybersecurity Services Offerings

In 2012 heeft YASH de SAP Pinnacle award ontvangen voor het leveren van excellente ondersteuning op het gebied van HCM/SuccessFactors, BI, HANA, Mobility, ERP Business All-in-One, AMS en EH&S.

YASH heeft haar hoofdkantoor in de VS en daarnaast regionale aanwezigheid door sales & development kantoren verspreid over de vijf continenten. Bezoek www.yash.com of bel Jos Verheul op 088 696 6000 voor meer informatie.