Dinsdag 25 september SAP Espresso sessie Business at your fingertips volgens ISS Facility Services

ISS Facility Services uit De Meern was de eerste winnaar van de Business at your Fingertips Award. Het ISS-team bedacht een intelligente app die schoonmakers helpt om hun werk beter, efficiënter en doelgerichter uit te voeren. De app maakt slim gebruik van sensoren en augmented reality.

ISS is het schoolvoorbeeld van een organisatie die met behulp van mobility een slimme draai aan zijn eigen business geeft. In deze Espresso Sessie zet de CIO van ISS, Dennis Leerentveld, uiteen waarom zijn team meedeed aan Business at your Fingertips, welke reis hij en zijn mensen gemaakt hebben en wat deelname aan deze wedstrijd gebracht heeft. Bovendien geeft Leerentveld waardevolle tips aan bedrijven die, net als ISS, hun eigen business opnieuw uit willen vinden door met andere ogen naar hun processen te kijken.

Meer informatie

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden. U kunt het webinar hier nogmaals bekijken. Voor meer informatie over de Business at your Fingertips campagne of de ISS case kunt u contact opnemen met Edo van de Velde via 088 696 6000.