Get to know S/4 HANA training – donderdag 15 november

What can you expect from S/4 HANA? S/4 HANA is hot, en nu op een stevig niveau met de huidige versies, 1809 voor on-premise en 1808 voor de cloud. Maar wat kun je verwachten? En wat is de impact voor jouw organisatie? Dat hoor je allemaal op donderdag 15 november van 13:00 tot 16:30 uur bij Magnus in Naarden. 

Inhoud S/4 HANA training

Tijdens deze training leer je de basic concepten van S/4 HANA en de keuzes die er te maken zijn. Wat betekent een overgang voor je systeemarchitectuur en wat zijn de gevolgen voor je gebruikers? Hoe migreer je je data naar S/4 HANA? En welke methodiek heeft SAP om over te stappen naar de Cloud?

Doelgroep S/4 HANA training

De training is speciaal voor IT managers die zich een gedegen beeld willen vormen van S/4 HANA, voor key users om te bepalen welk profijt ze hiervan kunnen hebben en voor applicatiemanagers om te zien wat hen te wachten staat bij de migratie naar S/4 HANA.

Wil je in een middag helemaal bijgepraat worden over S/4 HANA? Geef je dan voor 5 november op door op deze link te klikken. Voor vragen kun je contact opnemen met Greetje Gompelman-Kooima, bereikbaar via 088 696 6000.