Get to know S/4 HANA training – maandag 18 juni

GET TO KNOW S/4 HANA TRAINING
What can you expect from S/4 HANA?

S/4 HANA is hot, en nu op een stevig niveau met de huidige versies, 1709 voor on-premise en 1802 voor de cloud. Maar wat kun je verwachten? En wat is de impact voor jouw organisatie? Dat hoor je allemaal op maandag 18 juni van 14:00 tot 17:30 uur bij Magnus in Naarden.

Inhoud S/4 HANA training

Tijdens deze training leer je de basic concepten van S/4 HANA en de keuzes die er te maken zijn. Wat betekent een overgang voor je systeemarchitectuur en wat zijn de gevolgen voor je gebruikers? Wat zijn de belangrijkste Masterdata wijzigingen en hoe migreer je je data naar S/4 HANA?

Doelgroep S/4 HANA training

De training is speciaal voor IT managers die zich een gedegen beeld willen vormen van S/4 HANA, voor key users om te bepalen welk profijt ze hiervan kunnen hebben en voor applicatiemanagers om te zien wat hen te wachten staat bij de migratie naar S/4 HANA. Wil je in een middag helemaal bijgepraat worden over S/4 HANA?

Geef je dan voor 11 juni op door op deze link te klikken. Voor vragen kun je contact opnemen met Greetje Gompelman-Kooima, bereikbaar via 088 696 6000.