Hoe maak je met low code het verschil in je SAP landschap?

Daar weten wij als Mendix en SAP expert het fijne van! Op dinsdag 1 oktober vertellen we je er graag alles over tijdens Connect to Innovate in Nieuwegein. Met ook dit jaar weer veel innovatie, maar wel de vertrouwde gezichten van Peter-Jan, Vincent, Jos, Jan, Frank, Chris, Wouter, Kimm, en Lex. En natuurlijk alle laatste insights op het gebied van Mendix on top of SAP, Analytics en de digital core. Zien we je daar?

Presentatie ‘Maatwerk on-demand: Mijn ervaringen met Mendix low code op SAP’ – Lex Mooij

Wanneer: Dinsdag 1 oktober, 14:30 – 15:10 uur

Waar: Zaal 22

Als SAP consultant heeft Lex Mooij de switch naar low-code platform Mendix gemaakt. Tijdens deze presentatie deelt hij zijn praktische inzichten en ervaringen.

Dankzij de strategische samenwerking tussen SAP en Mendix is het eenvoudig gemaakt om SAP-data en -processen te integreren naar je Mendix applicaties. Dit biedt een enorm potentieel om efficiënt te voldoen aan de vraag naar innovatie en tegelijkertijd de core ‘schoon’ te houden. Maar wat zijn nu de verschillen tussen ontwikkeling in Mendix en andere methoden?

Volgens Gartner is low-code applicatie ontwikkeling 10 keer sneller dan traditionele methodes. Rapid application development kan ook in een SAP landschap een enorm verschil maken! Wil jij weten hoe? Kom dan naar de presentatie van Lex op dinsdag 1 oktober.

Presentatie ‘Geoptimaliseerde closing, consolidation, en reporting met SAP FIM, SAP BPC en SAP BO’ – Richard Janssen

Wanneer: Dinsdag 1 oktober, 12:20 – 13:00 uur

Waar: Zaal 8

VolkerWessels heeft zijn closing en consolidatie proces in de afgelopen periode geoptimaliseerd en samen met Magnus hiervoor ondersteunende SAP tools geīmplementeerd. Het resultaat: Een versneld consolidatie en reporting proces, en meer inzicht in zowel de cijfers als het proces.

Richard Janssen, Group Reporting manager bij VolkerWessels, vertelt over de uitdagingen, zowel op het gebied van het optimaliseren van de business processen als het ondersteunen hiervan met de juiste gestandaardiseerde tools.

Over Connect to Innovate 2019

Innoveren, inspireren, netwerken, dat is het motto van Connect to Innovate. SAP en de VNSG organiseren dit jaarlijkse event speciaal voor professionals die mee willen met de digitale transformatie.

Twee dagen lang vormt het NBC Congrescentrum in Nieuwegein het hart van de Nederlandse SAP wereld. Woon strategische én praktijkgerichte sessies bij. Neem een deep dive in de toekomst. Laat je inspireren door thought leaders, klanten, partners, de VNSG en SAP. Tijdens Connect to Innovate vind je alles wat je nodig hebt om jouw kennis op het enerverende snijvlak van business en IT helemaal up to date te brengen.

Ben je erbij? Koop je kaarten voor Connect to Innovate hier.