IFRS16 Expert sessie, dinsdag 11 september

Val je onder het IFRS16 rapportage regime? Dan moet je vanaf het boekjaar dat in 2019 start al je huur- en leaseverplichtingen rapporteren op je balans. Dat is geen sinecure, omdat deze lease contracten meestal verspreid beschikbaar zijn in organisaties en het veelal om enkele honderden tot duizenden contracten gaat. Heb jij nog niets geregeld voor IFRS16? Als je je nu vast inschrijft voor onze expert sessie, kun je rustig op vakantie, dan lossen we het daarna snel voor je op.

PROGRAMMA

Van 13:00 tot 17:00 uur praten we je helemaal bij over IFRS16. Een accountant duikt met ons in de finesses, we delen de gedachten rondom de transitie en reiken je de tools aan om het proces te ondersteunen.

OVER HET SAP BPC IFRS16 MODEL

Magnus en Opal Wave introduceren een compleet uitgewerkte oplossing in SAP BPC voor het rapporteren van de leases die in korte tijd geïmplementeerd kan worden. Vervolgens kan deze geïntegreerd worden met bestaande BPC consolidatie en rapportage oplossingen of in een SAAS variant afgenomen worden. Zo wordt het rapporteren conform IFRS16 eenvoudig geïntegreerd met het bestaande landschap. Daarnaast is de oplossing ook uitermate geschikt om de transitie strategie te bepalen.

Meer weten? Neem contact op met Jos Verheul via 088 696 6000.