Wat is voor jouw organisatie de beste route naar S/4 HANA?

Dat, en veel meer, vertellen we je graag op dinsdag 2 oktober tijdens Connect to Innovate in Nieuwegein. Natuurlijk zijn we ook dit jaar weer vertegenwoordigd door de vertrouwde gezichten van Jan, Jos, Peter-Jan, Vincent, Chris, Wouter en Greetje. En zoals altijd helpen we je graag de juiste keuzes te maken. We praten graag met je bij op de informatiemarkt en nodigen je van harte uit om onze presentatie bij te wonen.

Presentatie ‘Get your S/4 HANA business case and roadmap in place’ – Wouter Visser en Greetje Gompelman-Kooima

Voor veel organisaties is het niet de vraag óf ze naar S/4 zullen migreren, maar juist wanneer en hoe? Bepaal aan de hand van de business case, kosten en migratie scenario’s wat voor jouw organisatie de beste route is!

Wat is voor jouw organisatie de business case voor S/4? Wat kosten S/4 licenties? En hoe ziet de roadmap van jouw organisatie eruit? Tijdens deze presentatie krijg je alle inzichten en tools die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken.

App om de beste route naar S/4 HANA te bepalen

Tijdens Connect to Innovate lanceren we een nieuwe app die aan de hand van een aantal gedegen vragen advies geeft over de beste route naar S/4 HANA.

Drie wegwijzers in de app geven je richting op de afslagen S/4HANA Business Case, S/4HANA License Costs & S/4HANA Roadmap en snel inzicht in je eigen keuzes en gerelateerde antwoorden.

Over Connect to Innovate 2018

Connect to Innovate is hét inspiratie-event van SAP en de VNSG, speciaal voor professionals die mee willen met de digitale transformatie. Hoe wordt jouw organisatie een ‘intelligent enterprise’? En welke rol kun jij daarin vervullen? Experts en thought leaders vertellen er alles over in ruim 150 sessies over thema’s als Digital Core, Digital Transformation en Data & Insight.

Kaarten voor Connect to Innovate koop je hier.